Предлагат на Държавната дума (долната камара на руския парламент -

...
Предлагат на Държавната дума (долната камара на руския парламент -
Коментари Харесай

Петербургски депутати предлагат Думата да обвини Путин в държавна измяна за войната в Украйна

Предлагат на Държавната дума (долната камара на съветския парламент - б.р.) да упрекна президента на Русия Владимир Путин в държавна измяна и да го в профил от служба поради решението да нападне Украйна, заяви Moscow times.

Тази самодейност бе препоръчана от депутати от Смоленския окръг на Санкт Петербург. Те се готвят да внесат в Думата съответното послание до 15 септември.

" По нашето мнение от началото на специфичната военна интервенция на територията на Украйна в дейностите на президента на Руската федерация В. В. Путин има признаци на закононарушение, разказано в член 93 от Конституцията на Руската федерация - държавна измяна ", пишат депутати. 
 Путин публично стартира война против Украйна Обновена
Путин публично стартира война против Украйна

Очевидци оповестяват за гърмежи в украински градове…

Те означават, че решението на Путин да стартира войната в Украйна " вреди на сигурността на Русия и нейните жители " .

По-специално, унищожават се боеспособни елементи на съветската войска, умират и стават инвалиди млади здрави жители . Икономиката на страната също страда: непознатите компании напущат пазара, непознатите съставни елементи стават недостъпни за производителите, а най-образованите жители напущат страната, акцентират депутатите. 
 Путин изяснява на възпитаници задачата в Украйна: очистване на антируския анклав
Путин изяснява на възпитаници задачата в Украйна: очистване на антируския анклав

За първи път съветският президент приказва за жертви

" Блокът на НАТО се уголемява на изток ", се споделя в апела. В резултат на войната в Украйна Швеция и Финландия се причисляват към блока, а дължината на границата на Русия с НАТО се удвоява.

Депутатите пишат, че една от задачите на военната интервенция в Украйна е била " демилитаризацията " на прилежащата страна, само че " е реализиран противоположният резултат ": Украйна е получила военна техника и оръжия на стойност 38 милиарда $ от началото на войната.

Заместникът на общината " Смолнинское " Дмитрий Палюга удостовери достоверността на документа и сподели, че не чака " чудеса " от Държавната дума. " За нас е значимо да изразим своята позиция и да я изясним - ние считаме, че президентът Путин вреди на страната ни и сме подготвени да приказваме намерено за това, сподели Палюга.

По думите на общинския народен представител Радислав Полуйков петербургските депутати разчитат на поддръжка на " други общини от цялата страна ". Той съобщи, че депутатите се надяват да " посеят даже зърно подозрения в тези, които поддържат войната. " Ние вършим това, което може да направи всяка община в Русия ", акцентира Полуйков.
 Москва предизвестява Запада: Таван на цените на съветските нефт и газ ще ви унищожи
Москва предизвестява Запада: Таван на цените на съветските нефт и газ ще ви унищожи

Европейски Съюз разгласи, че е в енергийна война с Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР