Предлагат до 5000 долара стипендии за единайсетокласнициХоландия намали таксите за

...
Предлагат до 5000 долара стипендии за единайсетокласнициХоландия намали таксите за
Коментари Харесай

На форум Световно образование Ранен прием за наши...

Предлагат до 5000 $ стипендии за единайсетокласници

Холандия понижи таксите за първокурсници от Европейски Съюз с 50%

Водещи просветителни институции от Англия, Холандия, Дания, Гърция вземат участие във форума " Световно обучение " през днешния ден в Гранд хотел " Пловдив ". Консултантските центрове ще дават информация за банкет в университети в Германия, Австрия, Франция, Белгия, Италия и Испания и Швеция.

Вече са подадени първите 15 кандидатури от Пловдив за английски университети за образователната 2020-2021 година Срокът да кандидатстване посредством профилираната система за банкет UCAS изтича на 15 януари, а за медицина, стоматология и стратегиите на " Оксфорд " и " Кеймбридж " срокът е 15 октомври. Най-голям е ползата към специалностите компютърни науки, логика на психиката, философия и стопанска система, споделят от " Интеграл ".

Големият напор за Англия се дължи на това, че английското държавно управление резервира цялостното финансиране на студенти от Европейски Съюз и за идната образователна година. Заявени са ранни кандидатури на възпитаници от района да се срещнат с представители на водещи английски университети, измежду които Middlesex University London, University of Portsmout Coventry Universityh, University of Bradford и други Сред изложителите са и университети от Лондон, които са желани от нашите студенти като University of East London и University of Greenwich.

Холандия остава втората желана дестинация. Причина за напора, с изключение на многото специалности на британски език, е и решението на държавното управление да понижи таксите за първокурсници от Европейски Съюз с 50% ​- от 2080 на 1070 евро за първата година. Сред най-предпочитаните специалности там са бизнес и стопанска система, програмиране и компютърни науки, арт и дизайн стратегии -интериорен, графичен, дизайн на електронни игри, логика на психиката, медии и връзки.

В рамките на ревюто всички студенти ще получат гратис консултиране и записване за всички холандски университети.

Основна цел на форума е претендентите да се срещнат с промени в процедурите за кандидатстване и новите условия на европейските университети, както и да се възползват от държавно финансираните просветителни стратегии в Европа.

Ще бъдат показани профилирани курсове за професионална ориентировка като известния MyUniChoices (бивш Сентигрейт Тест), „ Кариерен навигатор “ и „ Оксбридж “ курс за най-амбициозните.

Акцент в извъневропейските просветителни дестинации са Съединени американски щати и Канада, а фондация Fulbright ще предложи стипендии за пловдивски възпитаници от 11. клас до 5000 $ и цялостни стипендии за магистърски и докторантски стратегии.

Форумът ще показа и благоприятни условия за приблизително обучение от Европа, където нов миг са краткосрочните просветителни стратегии на елитни междинни учебни заведения. Те разрешават учениците да прекарат месец, половин или една година в пансионно учебно заведение и да покачат знанията и езиковото си равнище.

5% отстъпка при ранно записване за езикова почивка

Изложението " Световно обучение " дава опция за ранно записване за групови езикови ваканции с 5% отстъпка. Първите оферти са за зимни езикови ваканции в Испания, Швейцария, Германия и Англия. Предпочитана е Швейцария с опциите за проучване на британски, френски, немски или испански, където образованието нормално се комбинира с тренировки по ски или сноуборд.

Най-предпочитана за езикова почивка в района е Англия, следвана от Германия и Испания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР