Предлагащото нощен клуб, четири басейна, боулинг и 360-градусови гледки към

...
Предлагащото нощен клуб, четири басейна, боулинг и 360-градусови гледки към
Коментари Харесай

Имение в Бел Еър с нощен клуб и боулинг е на път да стане най-скъпият дом в Америка


Предлагащото нощен клуб, четири басейна, боулинг и 360-градусови гледки към Южна Калифорния, имението The One в Бел Еър, провокира интерес и необятно медийно отразяване след оповестяването на цената си за пръв път през 2015 година Днес, седем години откакто стартира работата върху плана с повърхност от 9,2 хиляди квадратни метра, проектантът Нийл Найoми споделя, че е съвсем подготвен да тества пазара на пробна цена от 500 милиона $, написа " Bloomberg ".

" Когато имаш нещо толкоз рядко, можеш да поискаш каквато и да е цена за него ", споделя той. " Когато къщата беше основана, нямах съображение да желая 500 милиона $ - в този момент има толкоз доста деветцифрени продажби в Лос Анджелис и по света, че желаната цена към този момент не е неразумна. "
 Имение за $111 милиона се трансформира в най-скъпата договорка в историята на Флорида
Имение за $111 милиона се трансформира в най-скъпата договорка в историята на Флорида

Предишният рекордьор беше покупка за 110 милиона $

Найoми признава, че построяването на мегаимения без сигурни купувачи може да бъде огромен капан за вложителя. Превишаването на разноските и закъсненията са постоянно срещани. И въпреки планът да е прелъстителен, удобствата и характерният дизайн могат да стеснят броя евентуални купувачи, съобщи оценителят Джонатан Милър, президент на организацията за оценка на недвижими парцели и консултантски действия " Miller Samuel " Inc.

" Проблемът с това е, че колкото повече улеснения добавяте, толкоз повече персонализирате парцела ", прибавя Милър и споделя, че това може да понижи крайния размер на пазарната цена.

Според Найоми това обаче не е проблем. " Лос Анджелис се опита да ограничи построяването на нови мегаимения, което значи, че нищо сходно не може да бъде издигнато още веднъж ", зави той. И въпреки че едно от удоволствията, което се радваше на много внимание, а точно стая с резервоари с живи медузи, вместо обшивка по стените, да е отпаднало, Найоми споделя, че има планувано нещо друго което е " даже по-добро ".
 Марк Зукърбърг пази в загадка имение за $22 милиона край езерото Тахо
Марк Зукърбърг пази в загадка имение за $22 милиона край езерото Тахо

Имотът има 8 спални и 9 бани

Той към момента не е пуснал никого в парцела, само че споделя, че характерните характерности на имението са помогнали да привлекат интерес от възможните купувачи. Той е приказва с тях, само че отхвърли да даде детайлности, базирайки се дискретност. Демонстрацията на имението ще се случи, откакто приключи окончателното декориране на интериора.

Поставянето на свръхвисоки цени е тактика, известна като " амбициозно ценообразуване ". Това е метод да се притегли внимание за прекалено първокласните разгласи на пазара. Продажба на желаната цена за половин милиард $ би била повече от два пъти по-висока от най-голямата договорка с жилищни парцели в Съединени американски щати досега - тя е за мезонет за 238 милиона $, закупен от създателя на " Citadel " Кен Грифин в Манхатън.

Найоми има още два други плана в Бел Еър. Един от неговите парцели трябваше да бъде понижен три пъти, откакто бе разгласен през 2018 година за 65 мнл. $.
 Милиардерът-колекционер, който си купи 200-годишно имение до Бъкингамския замък
Милиардерът-колекционер, който си купи 200-годишно имение до Бъкингамския замък

Имотът, където е живял Шарл Дьо Гол, му коства $122 милиона с огромна отстъпка

Въпреки че доста малко супер първокласни домове се продават всяка година, през 2019 година се наблюдаваше усъвършенстване, като предходната година 23 жилища бяха продадени за 50 и над милиона $ Съединени американски щати, най-вече от 2014 година насам, съгласно Милър. Шест от продадените са за минимум 100 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР