Предлагането на уникални продукти, които са произведени по задание на

...
Предлагането на уникални продукти, които са произведени по задание на
Коментари Харесай

лира оод, крепежни елементи

Предлагането на неповторими артикули, които са създадени по задание на клиента – това е ключът към триумфа на „ Лира ООД “. Фирмата може да обезпечи машинно съоръжение и уреди, аварийни елементи, крепежни детайли и ексцентрични произведения от черни и цветни метали, както и механически пластмаси. Компанията има към този момент своята комерсиална база във Варна на бул. Васил Левски № 58 и това е следващата крачка в развиването на бизнеса ѝ.

С откриването на магазина в морската столица (стадион „ Варна “) „ Лира ООД “ предлага на варненци професионални решения за бита, всичко за майстора под един покрив, качествени принадлежности и индустриални консумативи на водещи международни марки. Казано по-просто – това е мястото за всеки, който обича да майстори и да прави усъвършенствания.



Няколко са нещата, които подсигуряват, че „ Лира ООД “ е верния избор. На първо място би трябвало да се сложи екипът от инженери и експерти, които могат на трансфорат в действителност концепциите на клиентите.

Във компанията имат и непримиримо отношение към качеството – то е основният детайл за запазването на престижа на „ Лира ООД “, изясни нейният управител за пазарни изследвания Ралица Петкова. Нейният брачен партньор Петко Петков е изпълнителен шеф на компанията, в която е още от основаването – от родителите на Петко – фамилният дух е една от главните движещи сили.

Партньорството с водещи международни марки е в основата и на третото значимо преимущество – необятният подбор,  подбран доста деликатно по този начин, че да не разочарова никого.



Петко и Ралица Петкови описаха, че всичко е почнало от едно малко магазинче за крепежни детайли в Търговище преди повече от 20 години. Постепенно фамилната компания се ориентира повече към производството, което се оказва вярно. „ За връзките вътре във компанията може би приказва задоволително това, че първият служащ, който е нает, продължава да работи за „ Лира ООД “ и през днешния ден “, допълниха те.

Преди две години компанията, която резервира индустриалната си база и централата си в Търговище, обръща взор към Варна. Оказва се, че в най-големия ни морски град има недостиг на морски такелаж от характерна неръждаема стомана, изключително в наличност. Това окуражи „ Лира ООД “ да ускори наличието си във Варна. Сред клиентите в района са също и ветрогенераторните централи в Добрич.



Фирмата има още едно преимущество пред съперниците си и това е, че може да реагира съответно на всяка една поръчка, освен това бързо. „ В доста случаи времето за доставка е основен фактор, ние може да осигурим нужното на момента “, безапелационни са Ралица и Петко Петкови.

Те споделиха също, че „ Лира ООД “ се отнася извънредно съществено и отговорно освен към набирането на личния състав си, само че и към образуването на идващото потомство фрагменти, по тази причина взе участие в разнообразни начинания и планове, свързани с професионалното обучение. За страдание, както и в доста други сфери, по този начин и в машиностроенето рецесията на българския пазар на труда е реалност. Това в допълнение кара „ Лира ООД “ да гледа на всеки един от своите близо 50 служащи и чиновници като на сериозен капитал и скъп запас.



С опита и опциите си, с доверието в екипа и с готовността да изпълнят допустимо най-добре всяка характерна поръчка, във компанията гледат все по-уверено на наличието си във Варна.

Плановете за развиване са в разнообразни посоки – от разкриването на онлайн магазин, който се чака скоро, до опцията за създаване и на индустриална база в морския град, което най-малко към този момент наподобява мъчно. Но опциите както за сполучлива търговия, по този начин и за съдействие с други предприятия в сфери като кораборемонта и корабостроенето вдъхват спомагателна упоритост на „ Лира ООД “.

Фирмата чака своите клиенти в магазина и офиса си в гр. Варна, на бул. Васил Левски № 58.

тел.: +359 52 305927

e-mail: [email protected]

Цялата спомагателна информация за богатия лист на артикули, опциите за търговия и произвеждане на „ Лира ООД “ може да откриете на фирмения уебсайт: www.lira-bg.com

 

*публикация
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР