Предлагането на жилища в Дубай продължава да изпреварва търсенето. Поради

...
Предлагането на жилища в Дубай продължава да изпреварва търсенето. Поради
Коментари Харесай

Още по-достъпни жилища в Дубай


Предлагането на жилища в Дубай продължава да изпреварва търсенето. Поради това и цените, както и наемните равнища не престават да спадат, като по този метод се основават удобни условия за задграничните вложители.

С 14.1% са поевтинели жилищата през месец май по отношение на същия месец на предходната година, а къщите за същия интервал са се обезценили с 14.9%. Съпоставяйки второто с първото тримесечие на настоящата година се записва спад от 4% и при къщите, и при жилищата. Що се отнася до наемите, междинните цени са се намалили с 5% при жилищата и с 8% при къщите.

Тенденцията на обезценяване няма да се промени до края на настоящата година. Основната причина е, че свръхпредлагането ще продължи най-малко още една година. Статистиката сочи, че през тази година ще бъдат издигнати и пуснати в употреба 47 500 нови жилища и къщи, което е двойно повече по отношение на 2018-а. С въвеждането на програмата “Златна виза” 79% от вложителите обмислят нарастване на вложенията си в недвижими парцели и търговия в емирството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР