Предлагане на или зелен сертификат, или локдаун, без да са

...
Предлагане на или зелен сертификат, или локдаун, без да са
Коментари Харесай

Михайлов, БСП: Предлагане на или зелен сертификат, или локдаун, без разяснителна кампания, е несериозно

Предлагане на или " зелен документ ", или локдаун, без да са обезпечени с разяснителна акция, е несериозно и рисково политически за страната. " Зеленият документ " има своя резултат тогава, когато се вгради при високо равнище на имунизирани, другояче затормозява целия живот на страната. Направим ли локдаун, ще отидем в нокдаун и в нокаут. Това сподели за Bulgaria on AIR кандидат-депутатът от Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов.

" Несериозно е да се съмняваш във имунизациите... Българите не сме антиваксъри, става дума за липса на осведоменост. 60-80% от хората в световния свят се имунизират против грип всяка есен. В България този % е пагубно невисок, тъй като през всички години не е призната акция за предварителна защита на човешкия организъм ", добави още Михайлов.

" В първите година и половина ръководство на рецесията се позволиха доста неточности. Създаде се боязън, в началото се подиграваха с хората – говореше се, че идват чували с трупове, а имахме няколко стотина болни. Цялото лято се проспа предходната и тази година. Работихме по казуса в 44-тия, 45-ия и 46-ия парламент, предлагаме и в този момент всеобщо тестване. Бяхме на последно място по брой проучвания при започване на 2020 година Помолихме и Кацаров, не се направи такова. Тези вайкания и късания на ризи, че не можем да нарушаваме европейските правила, още веднъж не дават отговор на истината ", сподели Михайлов.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР