Предлагаме ви рецептата за кавърма по воденичарски, в която ще

...
Предлагаме ви рецептата за кавърма по воденичарски, в която ще
Коментари Харесай

Кавърма по воденичарски - влюбвате се още от първата хапка

Предлагаме ви рецептата за кавърма по воденичарски, в която ще се влюбите още от първата хапка. Лесна и бърза е, а става по този начин апетитна, че няма оставяне.
Голяма вкусотия.
Чудно вкусна става тази кавърма по воденичарски

Трябват ни един кг свински шол, 400 грама кромид лук, 250 грама гъби, една чаша с бяло вино, олио, сол на усет, черен пипер, чубрица, магданоз.

Първо си нарязваме свинското месо и по-късно го изпържваме в мазнината. После прибавяме към него и нарязаният на филийки лук. Когато забележим, че лукът е омекнал, прибавяме и гъбите, които към този момент сме нарязали също на филийки.

Сипваме към тях и чашата с виното. След това посоляваме ястието съгласно нашия си усет и му поръсваме подправките – млян черен пипер, чубрицата и ситно накълцания магданоз.

Кавърмата е належащо да продължи да се задушава, до момента в който забележим, че е останала единствено на мазнинка. След това към този момент е напълно подготвена и бихте могли да я сервираме с гарнитура по избор.

Използвайте това, което обичате или което имате на разположение. Да знаете обаче, че отлично се добавя с едно хубаво и пухкаво картофено пюре. Но, несъмнено, доста е вкусно и с елементарни картофки.

Оризът също му подхожда, само че в случай че не ви се занимава с нищо в допълнение или не желаете да смесвате месото с въглехидратите, както повелява разделното хранене, знайте, че и единствено е повече от вкусно.

Тази кавърма по воденичарски се харесва на всеки и е едно в действителност вкусно родно ядене. А пък какво мезе става от него, единствено можете да гадаете, до момента в който не го вкусите персонално.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР