Предлагаме ви рецептата за феноменално вкусния италиански десерт Сбричолата. Да,

...
Предлагаме ви рецептата за феноменално вкусния италиански десерт Сбричолата. Да,
Коментари Харесай

Сбричола- уником рецепта за това италианско чудо!

Предлагаме ви рецептата за феноменално вкусния италиански десерт Сбричолата. Да, звучи засукано и завъртяно, само че в случай че знаете единствено какъв балсам е за небцето.
И повярвайте, не се прави по никакъв начин комплицирано.
Уникално апетитен и разтапящ се в устата е този италиански десерт Сбричолата

Трябват ни 300 грама брашно, 150 грама захар, 150 краве масло, едно яйце, един жълтък, един бакпулвер, щипка сол, едно пакетче ванилия, едно пакетче пудинг ванилия, 400 грама прясно мляко.

Първо е належащо да си създадем маслени трохи от брашното, захарта, маслото, жълтъка, яйцето, бакпулвера, ванилията и солта. Тестото обаче не се меси, а продуктите си ги стриваме с ръце. Щом е готово, това тесто се поставя в хладилника за към час, с цел да стегне.

През това време ние пък си вършим пудинга, както си написа на опаковката. После от тестото слагаме към една трета във формичка за печене и го притискаме към стените и дъното хубаво с ръце.

Отгоре заливаме с готовия към този момент пудинг, който обаче би трябвало да е станал по-гъст и да е към този момент изстуден. Върху пудинга слагаме останалата част от маслените трохи.

Уточняваме, че бихте могли да употребявате и различен крем за този необикновен сладкиш. Ние го вършим с ванилов и по този начин си е по рецептата, само че може да употребявате лимонен, яйчен или какъвто вие обичате и предпочитате.

Сладкишът се пъха във фурната, където си го изпичаме до подготвеност, на температура не по-висока от 180 градуса. Да знаете какво знамение става, напряко още в този момент ще се запретнете и ще си го измайсторите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР