Предлагаме ви рецептата за чудно вкусни пикантни картофки. Толкова лесни

...
Предлагаме ви рецептата за чудно вкусни пикантни картофки. Толкова лесни
Коментари Харесай

Тези картофки винаги отварят страшен апетит, защото са пикантни, а вкусът им е несравним

Предлагаме ви рецептата за чудно вкусни пикантни картофки. Толкова лесни и бързи, а супер апетитни за всяка софра.
Не забравяйте и биричката, макар че не е лято, с цел да стане удоволствието цялостно.
Много апетитни и корозивни са тези лесни пикантни картофки

Трябват ни един кг картофи, 150 грама сирене, 20-ина чушки от вида рибки, чубрица, босилек, олио за пържене, черен пипер, сол на усет.

Първо е нужно да си почистим и да си изпържим картофите. След това си ги поръсваме щедро с чубрицата, босилека и сол на усет, и ги разбъркваме хубаво.

Взимаме след това чушките рибки и си ги изпичаме на една елементарна тефлонова скара или където ви е комфортно. Вече изпечени, тези апетитни рибки си ги мариноваме в две лъжици ябълков оцет, две лъжици зехтин и щипка сол.

Взимаме си картофите, слагаме си ги в една огнеупорна паница като ги поръсваме щедро с настърганото сирене и черен пипер. След това ги обкръжаваме с чушките рибки и ги слагаме да се запекат за към 3-4 минутки в микровълновата фурна.

Стават най-хубавите пикантни картофки, които сме опитвали до момента. Изобщо не могат да се сравнят с тези, които ни оферират по заведенията. Още повече, че купешките са взимани на кг от щандовете за замразени храни в огромните вериги. Поради това пробвайте тези и ще се оближете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР