Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Да се помолим за Мадона! Иван и Андрей - добре, без да броим синоптичката и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Да се помолим за Мадона!



Уйде коня у ряката е най-точното изложение за типа на другарката Мадона на премиите Грами. Никаква фешън грамИтическа просвета, никаква мяра, никаква хармония, в случай че питате мен. Другарката, тръгнала като фешън и секси кумир преди „ 100 лета “, като че ли съзнателно се обезозобразява в името на някакъв предполагаем триумф. Мисля, че трябваше да спре някъде към песента си Вог и да остане легендата, която да запомним с положително. На появяването си на Грами, Мадона стресна, меко казано, с това лице, което съпоставено с това на госпожа Кусама не би издържало на 93 годишното и лъчение. Черното не постоянно е добър избор, тук още веднъж са намекнати бричове и камшици, корсет и униформа на файтонджия. Какво говоря- та другарката напряко си държи инструмент за пошляпване в дясната ръка. Какво ще прави с микрофона, не е ясно, само че едно от двете принадлежности е за снабдяване на наслаждение. Очевидно- не на слуха. Да се помолим за Мадона.

Ботуши подритват разпиляната Щерева. Ще плача...

Това палто крещи- Помощ, помощ. То е с цвят на покрив на скромна къща в Поибрене. Стойката – на скромна тъща, от същия край. Ще рева- Щерева е съчетала цветове подобаващи повече за счетоводен офис, в сравнение с за облекло. Бежевите нападки тук са от страна на ботушите, които ритат цялата визия прекомерно жестоко. Несъразмерната им форма прави фигурата да наподобява килната и несигурна. За една артистична жена това би трябвало да провокира паника. Чантата е като правена от лего, прекомерно дребна е, прекомерно банална е. Фланелката моряшка седи като осиновено ромче в дом на бледолики. Толкоз.

Илчев - последно фешън предизвестие!

Бях решил да оставя на мира Стефан Илчев най-малко до рождения му ден, само че ето ти нов фешън сакатлък. Той грее в зелено, зелено, зелено. Облеченото провокира у мен чувство за лесовъд, който след промяната се е отбил на гей церемониал. Илчев е влязал във форма, което прави краката му все по-стройни и привлекалени, само че единствено в случай че смъкна този панталон. Гаджето ми ме стрелка с изумрудените си очи и се сещам, в случай че Стефан бъде великодушен да ни подари това яке, ще си го носим на смени. Черните боти и черната риза въобще нямат място тук, само че в случай че красивият момък махне и тях, каква ли ще бъде гледката... Но, има и по-лошо, погледнахте ли облеклото на госпожицата до него. Както споделя гаджето ми с немски акцент- Едно зло не идва единствено.

Иван и Андрей - добре, без да броим синоптичката

Трябва да се съглася, че този път Иван и Андрей „ избиха рибата “, без да наподобява, че са ходили за риба. Въпреки някои дребни несъответствия, телевизионните любимци са обичайно елегантни, без да се броят предългите ръкави. Папийонките биха били първите, на които да дам открит лист и да поемат към румънската граница. Те, както споделят в Лондон, биха изглеждали добре единствено в кошчето на шивача им. Сребристият костюм на Иван, въпреки да има подобие с ламарина, можеше да бъде закопчан, с цел да не закопчая аз положителния ми другар за фешън закононарушение. Отдолу се вижда колан и всякакви гънки, които не мога да разясня. Красивата Натали Филипова нека се смее на нещо друго, тъй като аз съвсем пръхвам от смях във връзка с роклята и. Та, за Бога, братя, тя би седяла доста по-добре на Андрей, да вземем за пример. Прическата имам поради.

Соня Немска да си смени шивачката

Рокля като станиол за бонбони пияна вишна. Браво, Соня, работата стартира да мирише... Да, мирише на шоколад и ликьор, опиянява, само че не става за рокля. Платът е компактен, разказва тялото не по метод, по който да заглуши някои гледки а други да изтъкне. Може би е по- подобаващ за обшивка на стена в будоар, само че за рокля, благодаря- не. Кройката наподобява неустойчива, ръкавите са разкроени не по този начин, както считам, че е фешън. Добрата ми другарка се е опряла и ми се коства с нерешителен взор. Тежи ли роклята и какъв брой? Защото в моите очи и цветът и роклята... олекват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР