Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Иво Димчев с тенджера за извънземни? Анелия, не си прави жабешка услуга и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Ангелите на Гуна, модерни самодиви!



Две бели лястовици са „ кацнали “ до своята орлица- звездата Гуна Иванова. Жалко е, че рядко представители на българския фолклор „ кацат “ в ранглисти за мода, само че... удоволствието е мое да ги почета и похваля. Внучките на фамозната певица са като ангели в ангелогласния хор на човещината. Дрехите, отразяващи българското, са меродавен източник за отношението им както  към родината, по този начин както и към популярната им баба. Белите облекла им придават тип на модерни самодиви, промъкнали се в сивия естетически свят. Гуна, приветлива и миловидна, още веднъж е напипала пулса на стилното. Дрехата и, с изключение на превъзходна със своите шевици е в това надълбоко зелено, на дъното на което вибрират страстите на международната етническа мода.

Иво Димчев с тенджера за извънземни?



Питам се, това компютърна графика на Иво Димчев ли е или физическо негово проявяване. Каквото и да е, под шлемовете на труфя, той не наподобява по-привлекателен или популярен. Това, което замества прическата му, която от дълго време е заместена от тату, може да се одобри за част от тенджера на извънземни. Какво надареният реализатор би готвил в нея, не знам. Мога  да предположа, че скорпион по ирански с френска горчица. Посещавал ли е скоро Димчев Хеопсовата пирамида и допустимо ли е да се е одраскал по някой от стенните надписи там? Сигурно египтолог- иволог, може да отговори на този въпрос, само че йероглифите по тялото му все имат някакъв генезис. Чудя се още, по какъв начин Иво се плези на контролите в градския превоз, при тази висулка на устата. Може би при всяко сходно деяние я смъква, слага като обеца и си демонстрира езика. Замислям се по какъв начин в природата змийският език е получил такава форма.

Илчев, не си на бургаската гара...

Драги ми Илчев, отново се срещаме и отново получаваш оценка слаб. Дънките в действителност слагат тази ниска оценка, в която влагам повече състрадание, в сравнение с подигравка. Защото сходна композиция е по-скоро уморителна, в сравнение с вдъхновяваща. Дънки и микрофон е последното, което ще препоръчам на студентите си по хармония. Още по-странно е, че дънките нямат колан и въобще наподобяват като че ли са току- що разопаковани в хотелската стая. Усещанията ми за сакото са сходни. То е в действителност стилно, само че в случай че човек пътува с по линията  София- Бургас и желае да не се натрапва. Тъмната риза потъва засрамено а можеше да бъде изтъкната с някаква брошка или шал. Малко ведрина добивам с чувството, че въпреки всичко Илчев не пее на мое празненство и понижавам условията си.

Хранова, към момента храня вяра за теб

Провежда ли се още Златният кестен и взе участие ли Марги Хранова в този конкурс за остаряла градска ария? Ако тя е претендент там, нямам нищо срещу облеченото, напротив- то съвършенно отразява стилистиката на този род. Но не мога да си показва благата ми другарка да излезе на сцената зад пано от изкуствени цветя и да запее, Ружи, ружи, бели ружи... И по този начин, полата в този фешън проблем е прекомерно дълга и лъскава с цел да не направи усещане. Тя, полата, е като каросерия на камион пренасящ нефт. Краищата и се плискат като океан, в който се е удавил и последния фешън критик. Дантелената горна част изисква чаша вино и камина- Господи, какво приказвам, те също са налични в този кадър. Хранова, към която храня голяма любов, вероятно има и по-добри хрумвания за  приложения на облеченото. Виждам, че на прозореца зад нея има непълнота от перде.

Анелия, не си прави жабешка услуга

Който е каръщисал жабешко бутче с пантера може да получи Нобеловата премия за храброст. Защото, което виждам по Анелия е странният случай не на Бенджамин Бътън, само че на нещо доста по-смущаващо. Позата също кряка в интерес на поза на жабче, виждащо за първи път камера. Певицата театралничи със заучена немарливост, само че това единствено разкрива повече и повече жабешкият намек в дрехата. В същото време се чудя, какъв брой души са били нужни за навличането в този естетически вик. Ако би трябвало незабавно да се измисли име на дрехата, с цел да влезе тя в енциклопедията на парадокса, дано предложа следното – анелияжабещеризон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР