Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Другарко Данче, покрийте се, моля! Китодар се е хванал на модната кука, и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Симона Миланова- отлично!

Трябва специфичен асортимент на думите за толкоз специфична дама. Адвокат Симона Миланова е дебютант на светската сцена, само че заслужава похвали поради визии като днешната. Тук прехвърчат освен съблазнителни искри само че и поръчки за обещаващо фешън бъдеще. Симона сияе в рокля от коприна в изтънчен цвят. Младата дама придава на цвета, който дефинирам като керемидено- вишнев, още повече качества поради положителния грим и прическа. Симона добре е подбрала червилото а отсъствието на бижута приказва красноречиво, че тя разчита за това на чара, очите и изкусното си държание. Очаквам тя да потърси разтърсващото влияние на шапките, един ден, когато бъде поканена на конните надбягвания в Аскот.

Другарко Данче, покрийте се, апелирам!

Една изтормозена фешън коалиция, предвождана от Георги Любенов. Със сако, вид „ На всеки километър “, този неповяхващ водещ води класацията за най-скучно облечени. По-скоро, за най-скучно облещени в телевизионното пространство. Вляво Жорката има Силвия Кацарова, в опит да наподобява на лейди Га Га, само че е по-скоро като лейди Го Го. Гого пък,  в сивото си сетре, разделя Кацарова от Йорданка Христова, която е решила да покажа цялата си гръдна наличност. Абе, другарко Данче- Лили Иванова не го прави, не го прави и ти. Може ли Христова да е станала попадия, с това черно и този кръст, мандахерцащ се в нищото. Шалът в случай че не е очакван за обесване, да си върви в Китай. Ох, или в Куба, блага Данче.

Кой дирижира Камджалов фешън. Кой?

Това ли е красивият мъж, по който припада чистачката на входа ни и вуйна Копринка от месарския магазин? Напълно съм сюрпризиран от всеобщия усет, само че сакото е засегнатост за музикалния хайлайф, към който евентуално Данчо принадлежи. Бежево и дебело, сакото прави диригента да наподобява бледен и... пълен. Мога да се закълна, че композиция на бежево-кафяв блейзер с мръсно бели дънки е очебийно неприемлива в стилния кодекс. Бялата, съгласно мен риза, не способства за звездния статут на господина. Стойката е неуверена, като че ли желае да размаха палката само че няма пред кого.

Китодар се е хванал на стилната кука

В такова съботно, китодарно въодушевление съм. Пак не ме избраха за министър ръководител, но то може би е тъй като съм моден. Ето, тези двамата, свободно могат да се кандидатират след четири месеца, в случай че отново има избори. Вижте Китодар- като че ли кит го е дарил с нощницата си. Виолетово, привлекателно, обещаващо звучи този цвят, единствено дето господина не е мой вид. Китодар излъчва сила като да е Пи ар на претендент политик а младежът до него напряко да влиза в листите като му пристигна времето. Тук с изключение на леко нацупена физиономия, имаме шушляково яке- благ аксесоар на масата. Мариян Вълев е избрал политически правилна композиция за облеклата си- синьо и алено в него се преплитат. Ако не стане със сините, прас якето и алената тишъртка може да даде депутатско място. Пожелавам на двамата да намерят своя цветови и текстилен покой. Гаджето пита от студентска бригада ли идват тези, водачи на рейс ли са, само че както знаете, гаджето е полу немец и полу-немец, както се майтапи другото ми гадже и не познава българските звезди.

От тиня да е, Калев да е. Но за какво в черно?

Това, което виждаме на фрагмента се назовава ton sur ton и в случай че човек е с невъоръжено око и самообладание, може да види единствено празна зала със столове. Но, това в средата не е стол или кресло а е един надарен Виктор Калев. Тон върху звук тук е черното. То се преповтаря в обувките, полото, якето, дънките. Чудя се по какъв начин публиката му го е разпознала всред черните пердета, само че някои от тях може добре да са си поспали. Калев най-малко няма тиня по обувките, което е добра вест поради каквото се случва през днешния ден в естрадата. Лицето на обичания артист свети като че ли месечина в мрачното пространство. Дали да не си беше сложил оранжева шапка или най-малко розови чепици за многообразие. Дори да е далтонист и да му е все едно, на нас ненапълно ни пука. Гаджето с половин банан в устата ме пита, по какъв начин е вярно да се каже- далтонист или дъновист. Гаджетата не са каквото бяха. Дерзай, Калев, дерзай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР