Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Зейнеб - черна и блестяща, Катето Евро се е курдисала златна и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Зейнеб - черна и блестяща, както пее Мустафа

Не е елементарно да се разяснява напълно черно облекло, само че Зейнеб заслужава сходно усърдие. Ако стартира с черните обувки, поради вероятността, те наподобяват като една трета от фигурата, добавена жестоко и несиметрично. Обичаната водеща е повече от красиво пропорционална, само че дано си смени фотографа. Обувките биха отивали единствено в случай че подържат счупения крайник на някое бюро или с тях би трябвало да се цапардоса нахалник. Виждате ли- от през днешния ден, всеки нахалник би трябвало да си направи застраховка „ Зейнеб “. Черната рокля, с още по-черното оперение лишава от госпожицата жизнерадостта с която я свързвам. Няма платинени драперии, виолетови поли, дръзки деколтета, има единствено пълзящ по тялото и мрак. Случва ли се това, откогато не е при Гала- май да. Косите са прелестни, дрешника зад нея-  също. Искам лампиона за новата си къща, само че в случай че го получа, отново ще кажа какво мисля за роклята на Зейнеб, което няма да е комплимент. Докато я следя, като че ли слушам песента на Мустафа Чаушев- Черни и блестящи, спускат се косите... Тук се спускат единствено рокля и пера.

Катето Евро се е курдисала златна, та препечена

Препечена до златисто, тази погача изцяло съответствува с описанието, което мислех да дам за облеченото от Евро. Актрисата и отглеждаща домати, театралничи пред печка с парче плат, чиято кройка въобще не ме ориентира за стила. Парчето плат свети в златисто, тъкмо както е повърхността на питката или каквото там печиво е. Катето сияе. Златистите коси вземат участие амбициозно в този хор на златоустието, дори усещам златисти трептения във всяка кухня на планетата. Катерина владее кухнята, сюрпризирам се че златисто месалче не е сложено в предната част на фурната. Гаджето пита има ли в питката късметчета и дали може паричката да се падне на него. Това е фешън графа, споделям го и го адресирам за яйца, зер и ние питка да си създадем. Гаджето твърди, че парите също са на мода и аз си разтварям съботната бутилка.

Кики с розова патка в ръце...Фламинго, де...

Личната ми другарка Кики Рубин е ослепителна в розово и джунджурии. Младата певица утвърждава шансоните на лятото облечена като за Мулен руж, само че дали това е сполучливо, не бих се заклел. Има нещо сантиментално в днешни дни да се види запокитения сексапил на розовото, на мелодрамата във висулките и останалите аксесоари. Мрежестия чорапогащник свети предизвикателно в латентна златиста безнравственост. Мисля да го препоръчам на някой попфолк реализатор. Гаджето ми позволява че Гал... елементарно може да си набави, по тази причина да го пратим на... Бил му не запомнил името. Нейсе. Кики Рубин държи изкуствена патка в ръцете си, Боже, простете, било фазан, не Ла...фазан, май било фламинго, само че кой да каже от толкоз надалеч. Сборът на цялата тази цветова акупунктура е толкоз мъчителен, че считам да желая персонално пояснение от госпожицата. Кики- на следващия ден в офиса ми, преди среднощ!

Виждам Графа като две топки сладолед

Искам да сравня Графа с гарафа, цялостна с сила, съблазън и благоденствие. Но тази гарафа е покрита с нещо като бяла носна кърпичка, префасонирана в тениска, само че изглеждаща преупотребена. Черният панталон ми се коства прочут, кройката, струва ми се, е една и съща с това, което към този момент съм установявал от дрешника на артиста. Гаджето ми вика- този за какво се прави на „ хвани ми шапката “ а не постави една шапка, хем няма да му се постанова да си поставя гел. Гаджетата са по тази причина, да бъдат сгълчавани си помислих и погледнах към обувките. Че с такива обувки освен Графа ще прекосиш, само че може да стигнеш чак до Чек пойнт Чарли. Гаджето пита- не е ли по-правилно да се напише Чеп пойнт..., само че го преустановявам със запокитен портокал. Все си мисля, мислил ли е изпълнителят да смени черно и бялото, да кажем с патешко жълто като панталон и нещо в мрачно розово като риза. Аз персонално не бих опитал такава композиция, в случай че не е сладолед, само че виж, за другар, съм подготвен да я предложа.

Кривошиева и Сарафски държат лятото живо

Букети от цветове и прохлада се изливат от облеклата на тези забележителни дами. От една страна- актрисата Ирен Кривошиева е същинска райска градина а Гери Сарафски- розов японски цвят с леки флорални усъвършенствания. Роклята на Кривошиева пази сполучлив баланс сред опцията да се строполи от цветно безсилие и онази лятна превъзбуда и въодушевление, което желаеме. Тя, роклята, до известна степен показва характера на актрисата, която на тип свенлива, носи цялостната гама цветя в себе си. Бизнесдамата Гери Сарафски опитва всякога сполучливо, като през днешния ден още веднъж нямам никаква забележка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР