Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Преслава облечена в чердже, троскот и бръшлян по Дара...и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Преслава облечена в килимче?


 

И Преслава, по сходство на Деси Добрева е облечена в конци. Откъде идва тази мода, може да отговорят създалите я, само че на мен по никакъв начин не ми харесва. Дрехата наподобява на сътворена от член на СБХ и след това пригодена за потребностите на попфолка. Цветовете, в случай че не са за килимче на прага на провинциална къща, не утвърждавам въобще. Розово и алено бяха непокътнатите цветове на Ив Сен Лоран, само че за други материи и позволете да кажа- други клиенти. Преслава явно не се усеща удобно в тази визия, макар красивото и- в тази ситуация каменно изражение да не издава това. Да се опитва е отлично, само че не е безусловно нужно да се демонстрира резултата.

Троскот и бръшлян по Дара...

Първата мисъл, която ме атакува при срещата ми с това озеленяване е песента Хей поле необятно. Широко, зелено хей. Три пъти хей дори. Да си го кажа правичко- напряко хейТ поле необятно. Но виждате по какъв начин в подбалканската линия на Дара пъргавата материя е образувала падинка, в която липсват куче, врана, таралеж и водно конче. Нещо като ковчега на Ной, единствено че сандъче. С бясната скорост на плевели, платът пълзи нагоре и настрана, като че ли необрулен плет, по който са шурнали бръшлян, троскот и индийската лоза Persicaria perfoliata. Зелената чантичка е натирена отвън тази тревиста комбинация, нещо като черен трен се композира, само че отвън релсите. Маратонките могат да послужат на госпожицата с цел да избяга надалеч от сходни визии. Гримът ми харесва, тъй като най-малко на мен певицата ми наподобява на близо още 10 000 мадами, които ни забавляват в Инстаграм.

Мая свети до Експоуз

 

Бизнесдамата Мая Хътчинс обладава светското пространство в бордо. Красива рокля, която е използвана за доста мотиви съгласно разположението на аксесоарите. Прическата на видната лейди още веднъж е впечатляваща а езика на тялото демонстрира какъв брой доста е израстнала във връзка с протокол и държание. Много симпатичните дует Експоуз внасят свежа нотка в светските салони. Днес те демонстрират една вледеняващо стоманена визия, която... затопля. Хубаво е, че от това което е останало от палтото на младежа, госпожицата си е направила пола.

Деси Добрева навлече дъгата

 

Наметната в това сходство на халище, Деси Добрева предобря визията си, нормално семпла и ненатрапчива. Разнообразието от цветове на половин квадратен метър приказва за отприщени фешън страсти, с чиято мощ красивата лейди надали може да се оправи. Разбирам това да облече една лейди Гага, все ще се вмести в разбиранията ми за екстравагантност, чунким виждали сме я и в палто от пържоли. Нека Деси не ме схваща неправилно и нека не размени облеченото с джемпър от картофени кюфтета. Стана фешън на гей парадите да се канят звезди от разнообразни величини, допустимо е Добрева да е пристанала на идеята, с което да си разбираем цветовете по нея. Както се досещате- тук имаме досадна аналогия с едно към този момент известно знаме, развявано с мотив и без. Простете в случай че съм отишъл прекомерно надалеч, само че за човек с толкоз естетически адреналин километрите ги нямам за нищо.

Модни въпросителни към Миро и Филева

Тези облекла се нуждаят от екзорсизъм, по тази причина дано стартираме с няколко капки светена вода. Така, уповавам се, ще изчезнат всички особени сили, които ме карат да си присвивам очите. За крайните вляво и вдясно се запитвам дали не са облечени по този начин с цел да озвучават Том и Джери или просто в паниката не са се синхронизирали фешън. По средата Деси театралничи с патоса на кума, въпреки от фрагмента да не излиза наяве кой кум, кой сват, кой Крум, в случай че дръзвам да попитам...  Питам се Миро в Кавали ли е накипрен или сега репетира Я надуй дядо кавала... Облеклото му е по едно и също време буйно и безлично, с нещо източно немско и западно съветско. Гаджето пита дали това което държат в ръцете е гъба за къпане, скрастрям го да прояви малко почитание. Роклята на девойка Филева е моето голямо разочавание тук. Тя, роклята, наподобява като  акне, което са пробвали да прикрият с неприятна пудра. Имам чувство за дрешника на Междузвездни войни, а чорапогащника бих предложил на един специфичен от фотографията, само че да не произнасяме на вятъра името Божие.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР