Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Полата на Прея става за цял диван, липсва ли сутиен във визията на Илчев?

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Полата на Прея става за цялостен диван!


Добре, че по Прея има задоволително място с цел да се побере всичко това. Всичко, което е поискала да покаже на света- кожена пола, боди и тюркоазено безбрежие от тюл, органза и приказност. Че тюркоазеното  е цвета на сезона, не възразявам. Но съм срещу тъкмо това негово приложение, тъй като е изразходено тъкмо колкото в случай че беше жив Кристо /не Криско/, с цел да опакова учебен шадраван. Нежните връзки- пъстър водопад в предната част, се стичат спокойни и нереални, като изпращачи на Байконур. Според мен, от кожата за полата на Прея можеше да излезе едно двуместно диванче, където от време на време да посяда суетата. Прическата е симпатична, само че можеше да е по-бляскава, като част от всичко, което към този момент описах. Така тя наподобява  гнездо на неуверени птици, които не знаят от кое място съчки да събират, съчки да събират. Комплименти за грима към очите.

 

Сано да санира облеклото си...

Тук мотото ми „ Хвани единия, облечи другия “ е годно в цялостен размер. Ако съблека ненапълно Александър Сано, и заменя сакото на Ники Станоев с коженото му яке, може да имаме забавен фешън обект. Тогава Ники ще се окаже по риза, което ще импонира на маратонките, които по този начин или другояче са ни в чеп, ни в ръкав. Най- вече- ни на крайник. Ако пък не променим нищо в тези визии, ще се натрапи чувството, че това са двама съученици, единият от които жених, а другият е наминал да помогне в преместването на армаганите. Станоев може да резервира костюма като подобен, само че дано да се лиши от прекомерно дословната вратовръзка. Тя му придава длъжностен тип, което не е комплимент. Цветето в петлика придава на всичко подигравателен тип, а маратонките- тях към този момент обсъдихме. От Сано единствено чакам да санира облеклото си, тъй като има лъчение и черти за нещо доста по-добро.

 

Павел пристана на Монни- пленително е!

Възхитително отлитане в космоса от страна на Десизо Монни, които този сезон изведоха залпове от цвят в орбита. В този кадър Павел /абе, къде е Венци/, е изцяло сполучлив да носи сако, в което са разпределени внимателно кубизмът, рапът и изкуството да си зрелостник. Издължените ревери дават отпратка към модата на студио 54 а Павел има гения да приобщи с излъчването си още няколко естетически интервала. Карето явно ще е шлагер тази година а фешън императори като Десизо Монни са въодушевени от младите си консуматори, към които е ориентирана сбирката.

Липсва ли сутиен във визията на Илчев?

Тъкмо започнах да одобрявам остарелия си другар Стефан Илчев в неговите опити да е съвременен в последно време. Един ден черно манто с бяла блуза, различен път някакъв чудноват анорак, а днес- виждате ли- розова блузка. Знаех си, аз че един ден и той ще пристигна на моя... усет. Но... казусът е, че на Стефан този цвят май не му подхожда. Не единствено тъй като блузката акцентира извивките по тялото му- тук аз бих добавил  сутиен- а и тъй като най-много не подхожда на сивото от костюма. Цветът сьомга, не плува удобно в циментовото лъчение на сакото. Свита в тази индустриална конюнктура, клетат блузка седи опулена и подготвена да си тръгне незабавно оттова. Затова препоръчх сутиен, с цел да замести и покрие каквото има да се вижда. Ситните къдрици не бяха ли запазена марка за Деян Неделчев, само че стига заеми, стига везни, както се споделя.

 

Никол Кидман- с перушинено свлачище
Така става, когато не съм поканен да поучавам Никол Кидман по отношение на облеклото и. Някой е изсипал концепциите си едновременно и по този начин имаме на напред във времето перушинено свлачище, плашещо подхлъзнало се от раменете. Цветът на роклята вибрира сред цвят на свеж тютюн и забравено от дълго време в хладилника гуакамоле. Разпръснати слепешката бродерии, плюс отпуснатата материя, дават чувство за неглижиране на мотива. Тук липсва въодушевление, липсва празник... Натрапва се отегчението от момента а черната лента към врата единствено акцентира бледото лице на актрисата. Прическата ми приказва, че Никол Кидман може би желае да наподобява на младата Ванеса Паради, като на същото ме навежда и привиднат
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР