Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Белослава облечена в дюшек, дрехата на Ивана е само за... дивана, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

 

 Симона Пейчева- чувство за хижа и уют

Винаги грея, когато видя заразителното облекло на Симона Пейчева. Освен фешън кумир, тя е източник на съзидателни хрумвания, които могат практично да се поемат от дамите на нейната възраст. Нежното встъпване в брак сред шапката и обувките, закъснялата зимна жилетка, ми основават чувство за хижа и уют а от това в сънните и ненапълно студени дни имаме потребност. До нея, козметичната кралица Цветелина Маймарова пулсира в мекотата на тази блуза. Цветовете са деликатни и умерени, основават чувство за бриз. Като жена с доста почитатели в специалността си, госпожа Маймарова още веднъж дава подобаващ образец за съответно бизнес облекло, с което може да се посрещнат и посетители за коктейл.

Десислава- като схема на Кандински!

Това фотография на някого, който имитира Десислава /например Две капки вода/, или е сама тя... Потънала в облачността на това кресло, което пък и е изцяло тъмън, певицата се откроява като ранно платно на Кандински. Цветовете са като нахвърляни от папагал, до момента в който се храни. Тук жълтичко, там лилавко, беличко... Истинска витрина в детска сладкарница, от която наподобява Деси щедро си е похапвала. Бих предложил прическата да се промени на някаква с кок или с високо вдигнати коси, като по този начин се надявам да бъде реализирана височината, която липсва. Обувките могат да се върнат назад в музея на 80-те или да изчакат една декада, до момента в който се върнат на мода.

 

Белослава облечена в дюшек?

Хубаво пижамено празненство са си спретнали Графа и Белослава. Като един благородник на различен, споделям на Графа, че от сериозен реализатор чакам по-малко пъстрота от него. Панталонът е съсредоточил множеството познати морски претекстове дотолкоз, че наподобява на детско комплектче за градина. Към тиквената на цвят риза по-скоро би подхождал кремав ленен панталон, като по този начин позата на наслада и равнодушие би била надалеч по-оправдана. Очилата бих преместил на по-сигурно място, да кажем- на витрината, от която са свалени. Белослава, с помощта на тези мощни райета наподобява като постройката на Крайслер. Не ми подхожда и комбинацията на цветове. Така изглеждаха множеството дюшеци в детството ми а Белослава, по мой спомен е момиче с изразен личен жанр. Кройката деформира фигурата на звездата, а прическата откровено я състарява.

Роклята на Петя - почтена за бостан?

Толкова доста фешън закононарушения единствено в един цвят! Черната рокля на Петя Буюклиева може да заеме челното място за причиняваща стрес освен в тази седмица. С тюлени добавки, като буреносни облаци, облеченото не носи онази театрална помпозност, каквата певицата заслужава. Всъщност, това е дребната черна рокля, на която доста и се е желало да порасне. Така си изяснявам воалите към бедрата и към едната ръка. Резултатът е разнопосочно скупчване на материи и ципове, което умерено може да бъде сложено посред бостан. Прическата, въпреки и да отличава Петя, измежду множеството скучни такива, можеше да не наподобява напълно на окраската на дъждовник. Обувките изрично бих предложил да се изпратят на Сашка Васева или на Райна. Високите, остри токчета, не подхождат на грубоватата платформа на обутото. 

Дрехата на Ивана е единствено за... дивана!

Този взор би трябвало да бъде даден на търг в Ebay, само че не това е тематиката през днешния ден. Темата е дрехата на Ивана и това дреха за проявление ли е или за сън. На мен персонално ми се приспива от толкоз лъскаво и шарено, от кройката и  разкрача на Ивана. Дали задачата на позата е била да съблазни или да отблъсне- това също ми убягва. Гаджето вика, че това е пеньоар и дамата несъмнено се е снимала в хола си, до момента в който чака техници за кабелната. Понеже режеше салата с ножа, не желаех да му възразявам. Но и аз мисля по този начин, има нещо разгулно и частно в тази дреха, нещо смрачаващо, мързеливо и отпуснато. Не имам вяра да се е посочила по този начин на сцената, въпреки да го позволявам. Оранжевата основа на десена като че ли примигва с съществуването на черните шарки. Все едно имам песъчинка в окото или следя роклята през стъклата на експресен трен. Черните ботуши разрешават да позволи, че Ивана в действителност може би се е появила по този начин на обществено място, нищо чудно и да се е харесала сама на себе си. Коланът е прибрал каквото може, само че и фотошоп би приключил същата работа. Вижте по какъв начин щедро е употребен, само че може би трябваше да обработи също и пръстите на ръцете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР