Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев с коментар: ТелеГАФ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Галена обградена с фешън непукисти

Макар и подложена на критика постоянно от мен, в този кадър Галена е същинска фешън звезда, в съпоставяне със ставащото към нея. Къде погина кавалерското възприятие, та най-малко един от тези двамата не се облече по този начин, че да импонира на благото и усърдие. JJ- момчето на ленти до звездата, несъмнено се взема за доста автентичен, до момента в който наподобява като прясно боядисана оградка на детска градина. Прилежно закопчана якичка, безропотно изражение, на което като че ли пише- „ Другарко апелирам, в какъв брой е закуската през днешния ден “. Освен, че цветовете са като на националния байрак на Украйна, нямам какво повече да прибавя а поради белия роял не виждам това дънки ли са или дънкова пола. Певецът Меди е противоположната страна на тази пъстрота. Черно, черно и черно та чак до брадата. Галена ми става все по-симпатична, единствено да не беше тази кръшна поза, която от ден на ден ми припомня на някой болен от остеопороза.

Джена в прекрасен цвят, в случай че беше чиния

Сексапил ли се пробва да изрази или отмалялост с тази стойка певицата Джена? Като виждам, че това до известна степен е спортно облекло, позволявам да се е върнала от фитнес и да театралничи за ежедневното си стори. Синият цвят напряко изгаря очите, може би той би намерил повече приложение в изпълнените с багри условия на Маракеш. В тази конюнктура цветът звучи необщителен и остър и някак не достоверен. Може би в случай че беше употребен за грънци, щеше да е друго.  Ако дрехата е била употребена за утринния крос на певицата, запитвам се тогава- кому е нужна тази прилежна прическа а не една бейзболна шапка. Започвам да си мисля- не изискват ли обществените мрежи от ден на ден от почитателите и звездите си и не води ли това до безумни резултати в всекидневието?

Дарко сполучлив в модата и в Чудни времена

Дарко Релушкоски държи палмата на шампионата за еегантност тази седмица. И по какъв начин не, откакто октомври стартира с представянето на най-новата му ария Чудни времена а ноември към този момент я посрещна като одобрен шлагер. Македонският артист, задомен в България, е избрал за днешната си поява гълъбово сиво сако, автентично съчетано с черен панталон и черна риза. Това се отразява доста добре на прошарената брада и коси, придавайки сурова достоверност на чертите. Тъмносинята папийонка е като рядко птиче, пръскащо трели от централен балкон на облеченото. В компанията на Дарко е бизнесдамата Юлия Забунова /Кралство Хармония/. Тя е облечена типичен, дори отличителната за стила и коронка е отстъпила пред изрядно направената прическа.

Илиева като келнерка от Ало, ало

От всички звезди на света, минимум желая да подлагам на критика Мария Илиева. Но, като ми доставиха тази фотография, на която певицата е застанала със смелостта на регулировчик, като видях тези харбали с цвят на прясна боза- ей, Богу, нямах излаз. От времето на Марлене Дитрих, през Лили Иванова та до мен, са правени опити със смогинг, само че мисля, че тази композиция поколенията ще запомнят. Не зная каква е концепцията на Илиева за този жанр, дали не търси стилното преди 11 години бурлеско лъчение или просто поръчания тоалет е дошъл с десетилетка забавяне... От всичко най-вече ме смущават къдрите от шифон или друга деликатна материя. Те не способстват за класата на Мария и въпреки там да има доста естетически достижения, казвам- Мария, този път си заслужи пощипването. Хубаво е да има бяла роза, бяла роза ще закича, обувките следват модата на келнерките от едно време в РСВ- хем секси, хем комфортни, хем не се износват от един задатък до идващия. Финално- облечена по този начин, Илиева ми припомня на сервитьорката Ивет от Ало, ало, играна от родената в същата зодия Стрелец като Мария- Вики Мишел.

Моден шалом за Киркоров!

Подценил съм приложението на смокинга и това стана ясно, когато видях тази фотография на Киркоров. Облечен ритуално, като хасидски артист на хасидска женитба, мислил ли е Филип, че в нечии очи може да наподобява безразсъден и смехотворен. Ще вмъкна аналогия с палава шведска стопанка, на която липсват двама за едноименната тройка. Като позволявам всеки да се излага посвоему и като си мисля, че аз не бих се облякъл по този начин, не преставам да се чудя плод на кое течение в модата е това. Очевидно течението е бяло, поради мощната бяла предна част и шапката. Станалото- станало, единствено да прибавя, че облеклото на Киркоров се явява в този момент такова, като от нова серия на кино лентата Широко отворени очи. Ако пък вдъхновението в действителност е пристигнало от хасидската просвета, хубаво е тогава съветската звезда да попълни репертоара си с песни от Моти Щайнмац, Шулем или Авраам Фрид. Така облеченото ще добие смисъл а сюрпризираните от този стил- удоволетворение. Шалом! Мазелтоф!

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР