Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Тотална гавра с родни уж ВИП особи

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Фънки - мода сред Магурата и Дългия

Нещо като стилните Лаурел и Харди, Ники Кънчев и Фънки притеглят внимание с тънкото безпокойствие от тяхното противоречие. А това противоречие е в действителност предстоящо, симпатично, изпълва сетивата с любознание, като при сценичен театър, в който играе Фернандел, само че внезапно се включва френския президент. Ники Кънчев се избавя от отровните ми другарски стрелички, тъй като костюмът опрощава всеки дисонанс и въпреки сакото да наподобява като харизано, телевизионният водещ го носи с добре отработен табиет.

Фънки като че ли се любува на своя нехаен тип, под който цъфти самоирония. Така наподобяват множеството продавачи на варена царевица, само че ние знаем, че под подвеждащата хармония на музиканта цъфтят качества, които не се нуждаят от тафта и коприна. Коженото яке на безконечното жури лъщи като покрив на модифициран запорожец, а синджирите и обеците обрисуват времето от Магурата до Слави Трифонов.

Шонлебе в клуба на Марлене Дитрих и Гарбо

Със непокътнато място на стилната почетна стълбица, бизнесдамата Силвия Хрисимова-Шонлебе изненадва прелестно и през днешния ден. Макар да се чака черното да носи горест или най-малко да регистрира спад в естетическата амплитуда, при Силвия той е огрян от персоналния и сексапил и омагьосване, както и от този необикновен цилиндър. Аксесоарът, употребен повече от мъжете, в сравнение с при дамите, с дребни звездни изключения, подхожда на Шонлебе без да лишава от сериозния и статус.

Цилиндърът, носен в годините и вековете от популярни дами, като че ли се " римува " със театралното въодушевление и манеж, само че даже и в една  преуспяла бизнесдама поддържа сериозните и характерности. Основен воин в този кадър е настроението, усмивката и желанието за многообразие. Така приказката по едно и също време се споделя и случва.

Наско Колев с прахосмукачка сред краката?

Че карантината се отразява на хората- отразява се. Но смятах, че това е годно за възрастта от зеления кулоар, не за младоци като Наско Ментата, простете- Наско Колев. Неволната неточност в имената идва като че ли на място, с цел да кажа, че съм виждал изпълнителя на Шошана доста по-добре облечен от сътрудника си- рапър. Особено в тази ситуация на тази фотография, където като след рухване върху главата му на цялостен панер за пране, Наско е театралничил.

Признавам, че звездата от ВИП брат има забавен чатал, през който минава маркуча на наргиле, което без очила ми се стори на прахосмукачка. Дали поколенията няма да свържат моя каламбур с това, че артиста носи прахосмукачка сред краката си… Поживем увидем. Говоря примерно, май не ме разбра…Вижте блестящото яке в цвят на опаковка от вафли, може би би трябвало Галин да си купи същото. Харесват ми маратонките, украсени като модерно мотоциклетче Веспа. И всичко това, тези цветове и съчетания, от момче, което на растеж е като Боримечката. Не утвърждавам. Воистина!

Де е Миро до Мария…

Добре си е Миро, все до красиви дами се снима, все има с какво да ни изненада. Днес до него на фешън пост е Мария Игнатова, облечена в подобен текстилен рев, че ми иде да и подам носната си кърпичка. Тя е копринена и неизползвана. Кърпичката имам поради. Като се концентрирах малко, пред мен наедря облика на едни устни, след това на нос, почувствах се като пред кабинет очи-уши-нос-гърло. Виждал съм някои съвременни медицински служащи да носят сходни униформи, само че да е станала тези дни Игнатова доктор, не се е чуло даже в Господари на ефира.

Прическата на телевизионната водеща не ви ли наподобява на купа прясно сварена паста, запокитена върху и? На мен ми наподобява. Изберете бял или червен сос да добавите и да се насладите на прекарването. Господин Миро – още веднъж с бяла ризка, към която нямам никакви забележки, само че някак не пасва с коженото му яке.  Як е…Миро, само че това яке…

Вътова облечена, като за седем Евро…

Хвани едната, облечи другата като че ли приказва тази фотография, приютила две красиви дами, всяка икона за своето потомство. Катерина Евро е посипана с радостни шарки на леопард, сринали се върху парче плат, трансформирало се в риза. Дългият път на този дизайн минава през хиляди други звезди от редиците на Холивуд до попфолка на България. Прическата на Евро спомага за изличаване загатна от ризата, само че въпреки всичко считам, че е време да опита с каубойска шапка, в случай че в миналото фризьора и го вземат ресурс.

Като познавам повече фризьори през днешния ден, най-вече да осъмнат в някой тематичен бар и да не се явят в салона по алкохолни аргументи. На това ме навеждат косите на Славена Вътова, посипали се като кални потоци по хълм, а розовата блузка си е напряко на хълм лозе. Цветът, подобаващ за остарял кадилак или чорапогащник на нощна танцьорка, седи с намек за лека безнравственост, по тази причина предлагам госпожата постоянно да има на разположение сако. Както и стилист, който да я дърпа за ушите, когато тръгне да се снима, облечена по този начин. Черната пола на Вътова и прави неприятна услуга, тъй като от моята вероятност, тя трансформира линията на тялото и по метод, който не е за предпочитане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР