Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Андреа се докосва до стила на Чичолина! Защо?Ламе като из ведро се лее ведро по Тита и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Ламе като из ведро се лее ведро по Тита

Титанична е Тита в тази рокля, отразила не едно и две звездни висини. Може би това са имали поради хората, като са казвали да видиш звезди измежду бял ден. Топчето плат, разгънато и съшито като вечерна рокля, може би щеше да е по-удачно за певица като Ивана, само че виждате, чудеса стават и доста преди Коледа. Цялата конструкция на роклята е като изсипана кана със златна багра върху нежна скулптура. Дали това е статуята на Свободата или свободата да бъдеш скулптура, не мога да кажа. Религията ми го не разрешава а знаете, че за мен положителните маниери са вяра. Тита е като откъс от кино лентата Дяволът носи Прада, единствено че в действителност не мога да откроя кой тъкмо е облика. Тук са преплетени доста фешън хрумвания, доста несъгласия и знам единствено, че симпатичната ми другарка не е в ролята на Мерил Стрийп. Златото тук се сипе като в бутафорна игра за облаги на дребно, мога даже да позволи, че певицата е като стажант водещ в сходно предаване. Дясното рамо към този момент е заето от нещо наподобяващо птиче гнездо. Така де- птичето един път каца на рамото и то тъкмо когато Евгени Минчев ти е видял фотографията в Инстаграм.

За Кристиано и Теди черното е новото… черно!

Като при уводен танц по време на величествен бал, двойката Елена Кристиано и приятелят и Теодор носят чувството за една същинска и добре танцувана обич. Потвърждението за това се вижда в достоверното черно, прилягащо им с страстта на влюбени на първа среща. Верният паж на черното- бялото, е полепнало детайлно по ръкавите на дамата и в ризата на кавалера. Съвършенството в никакъв случай не е било по този начин добре разпределяно от времето на годежа сред принц Уилям и Кейт. Кристиано и Теодор подкрепят този моден шедьовър да заблести с нейните бижута и неговите аксесоари, тактично разпределени върху двамата. Че черното е новото… черно е повече от ясно и дава ясна посока за тръгване на изказванията, че този типичен цвят е изчерпат и следва да излезе в пенсия.

Андреа се допира до стила на Чичолина! Защо?

Не зная до каква степен е настояща тази фотография на Андреа, само че заслужава енциклопедично внимание и анализ. На първо място, по жанр и по русолявост, певачката ми припомня на италианската порно звезда и народен представител Чичолина. Типични за родената в Унгария Илона Сталер са цветните венчета, както и предизвикателните пози, които мен пък ме разсмиват същински. Венеца, опасал косите на Андреа е едноцветен и еднообразен спрямо тези, които порно звездата носи. Твърде семпло ми се коства дословното повтаряне на стила и цвета в огърлицата, идваща  да подчертае едно деколте, в което би се побрал целия английски парламент. Стриктното черно, протичащо се по цялата певица, приказва за бюрократични планове, не бих се изненадал в случай че Андреа се кандидатира по този начин за евродепутат някой път. Прическата е в действителност изящна, гримът и всички употребявани разкрасителни средства са използвани на кг, значимото е както се споделя да има краен резултат. А резултатът тук си е напряко безконечен.

Спешна фешън карантина за Мон Дьо и Дара…

Като воин от демодиран английски сериал се е облякъл Мондьо. Не напълно като в Ало, ало, само че въпреки всичко някои детайли водят към преждеизказаното ми умозаключение. Кепето на известния водещ може да бъде причислено към дрешника на радостния следвоенен сериал, само че да се показваш обществено в 20-та година на двайсети век е напряко ненадейно. Дали Мондьо не играе самичък пред себе си ролята на италиански началник, комуто чака да доставят домати и пармиджано, до момента в който той опитва престилката си… Простете, сгреших. Мондьо евентуално се прави на ковач, не на Ласло Ковач да не помислите, само че някой изковаващ желязо, каквото му е паднало там, на тезгяха. И най-много, в случай че се замисля, мантата на господина е като на обущар, може би оня обущар, който желае да поправи златната пантофка на Дара, която пък несъмнено е тръгнала към тиквата, преди среднощ представляваща колесница. Лъскавата материя по Дара я прави да наподобява като бутафорна принцеса от някоя учебна сценка, а принцът види се, не е Мондьо.  Няма бял кон, има единствено фешън бели…Приказните несгоди по двамата не престават по този начин, че косите на певицата са като минали тест за бубулечки а брадата на водещия е сечена с лозарска ножица. Моля се единствено тези двамата да не се целунат, че не зная върху чие лице какво ще полепне от другото. Очилата на единия и грима на другата нямат съвсем никаква разлика. Дотолкова те си наподобяват. Този откъс от Кафка може би леко успокоява продраните хрипкави гърди, в които звучат не напълно поетични пристрастености:  " Животът от самото начало отвлича вниманието ни и ние даже не съумяваме да видим от какво точно.

Илчев да почерпи хрумвания от Лили Иванова

Има нещо обречено и отпуснато във визията, определена от Стефан Илчев. На фона на няколкото забавни попадения, с които съм го засичал, това сиво тече като замърсен поток по него и лишава, напряко разлага триумфите му в последно време. Изненадвам се, че индивидът, който имитира Лили Иванова, не имитира най-малко стила и- в действителност, от време на време чудноват, само че приветлив и заслужен за подражателство. Облечен по този начин, Илчев доста ми припомня Драго Чая, където тъмните цветове като че ли дефинират имиджа му. Стефан може да е уловен в неделната си разходка, само че не е ли неделята ден за удостояване на спокойствието и хубостта и не е ли неделята ден, в който да покажем най-красивите си облекла. Значи Илчев е бил сниман в понеделник, може би тъкмо когато е правил седмичните си покупки или се е местил в нова квартира. Бейзболната шапка съгласно усета и стилните ми знания, приказва, че някой не е желал да си направи косите, може би шампоанът е приключил а сешоарът е занесен на корекция. Да се крие от почитатели- надали. А да се крие от мен ми се коства малко демоде.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР