Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Филева между санитарка и домашна помощница, Софка с колан „пентагон“ и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Нина Николина- надалеч от Кенеди, само че покрай печката

Гледайки това момиче се сещам за напращелите розови домати от село. Те се изгубиха нещо от пазара, а от дълго време не съм виждал и Нина Николина. Та деликатната певица идва през днешния ден на виртуалната ни „ среща ” с блуза на човечета и други фигурки- илюстрация на детски сънища или фантазии. Обаятелни са ръкавчетата, по които пълзи модата на представителите на   остарялото френско кино, само че без да имам поради Бриджит Бардо или Катрин Деньов. Нямам поради несъмнено и Жан Габен, само че да си кажа… Нина Николина е с панталон или панталон- пола, чието окончание към кръста е много объркващо, тъй като в моите очи това може да мине и за просулена готварска манта. Няма кървави дири там, нито има следи от горчица и цвръкнато от пържен кромид лук, само че въпреки всичко нещо, нещо доста мощно ми припомня за престилка. Микровълнова печка или часовник е това на ръката на певицата или фешън термометър за премерване кипящата вода за ризото…Не знам, хора. Може и да е уредба за стартиране на плейбеци и дамата да тренира до момента в който шъта. Прическата но Джаки Кенеди избавя ситуацията, което описах по този начин внимателно, само че нещо липсва и то е…Сетих се. Липсва самата Кенеди под тази фризура. А за гласа- реверанс!

Моден коктейл от мента и портокал при Ментата

Много рядко ментата си подхожда с портокал, само че в тази ситуация изпълнителят на шлагера Шошана съчетава несъчетаемото. Тишъртката на господина се приближава до цвета на тропическия плод, макар безплодното му комбиниране с черно сако и бели щампи. За да подчертае ироничното си отношение към модата, Наско Ментата е разперил театрално ръце и това прави фрагмента малко по-спокоен. Съпругата му Злати /може би това ще е третата Златка от сбирката Златки. Да я назовем ли Златка Ментата/ е облечена като нощно небе. Нощно небе в назадничав Меркурий, откакто от ретроградие се е изнизала Венера. Бляскавата материя съдържа и надпис, който аз разгадавам, като Инфлация. Но дали инфлацията е естетическа или на друго равнище, не се ангажирам да предсказвам. Черни ботуши ритат топката на недоумението ми високо, високо, високо, само че забавно съвпадане е, че по цвят те съответстват със сакото на господин Ментата. Като виждам този кадър и си представям двамата в бяло, ми хрумва да запишат микс Шошана платно белеше, може да ударят с един патрон два заека. Ако не заека, най-малко ще улучат верните облекла. Да падат облекла и задръжки, както пееше една тяхна колежка. Пък може и…  запръжки.

Печеян вкарва цветя в бизнес тоалета

Извървяла справедливо сполучлив път в бизнеса, лауреат на десетки самопризнания и награди, Мариана Печеян оставя диря и в модата. Бизнесдамата на 2019 година и почетен ръководител на едноименния конкурс, изненадва и през днешния ден с подобаваща за сезона рокля, уравновесена откъм цветове, форма и протокол. Основата на плата в мрачно синьо, спомага да бъдат изтъкнати специфичните цветове като охра, патешко жълто и зелено. Синьото е комплимент и към златното, което се приплъзва с лукавството на змия в колана, без да „ ухапе ” напълно някой фешън критик. Феята на перлите постоянно отдава заслуженото им във всеки собствен тоалет, по този начин както и през днешния ден. Прическата, по която познаваме госпожата, още веднъж е на пост високо горе, с цел да следи и да бъде следена. В годините с изключение на награди за своите бизнес достижения, Печеян неведнъж е била обявявана за една от най-стилните освен в своя отрасъл само че и там, където модата е постигала непостижими върхове.

Странни естетически решения при Филева

Нещо сред санитарка и домашна помощница ми наподобява облеченото от Михаела Филева. Зеленото не обслужва нито един фешън указател, за който да съм чувал или виждал по аления килим скоро. Самата кройка прави директни връзки с работно облекло а баретката е като кацнала в блатото на Андрешко летяща паница, в която преди да излети от някой прозорец за сервирали спанак с пащърнак. На какво е разчитала симпатичната певица, чиито нов шлагер се назовава Родена с късмет… Според мен зеленото нито и отива, нито прибавя нещо извънредно с което да се покаже пред обществото. Едно анемично блузенце седи свенливо в мощната прегръдка на зеленото а прическата и баретката в едно ме връщат в спомените за Зоя и Шура. Дали Филева да не потърси други източници на ентусиазъм, когато потегля да се облича или най-малко да не върви по празненства, откакто е блага чинии.

Колан - Пентагон прищипва Софи Маринова

Уважаеми дами и господа, през днешния ден в нашия фешън цирк, след кристал баланс и дресура на бръмбари следва да видите още… На сцената, в блестяща дреха излиза настойничката на кожата и хеви метъла…Софи Маринова. Наистина напушва ме смях при видението, че съм конферансие в цирка на естетическите безумия, само че такива в действителност съществуват. Софка е момиче с огромно въображение и постоянно прави петъците ми изцяло занимателни, когато се появи с едно или друго ансамбълче. Тук обаче певицата влиза остро непосредствено сред ребрата на всичко познато и да не кажа- разрешено. Най ме изненадва полото от лъскава материя, което опипва плътта с нахални пръсти, без да се преценява от някои телесни извивки. Полото приключва изцяло безполово под гласовитата гушка изпъстрено със стъклария, домашни използва и всичко което лъщи и свети. Коланът, вероятно взет като модел от Пентагона, с цел да служи при секретни военни интервенции, прибира джентълменски някои сектори от фигурата  а други акцентира. Якето е бронирано с ефектни, само че изцяло неуместни камъчета или капси. Допускам, че шивачите на това фешън произведение са имали огромна отстъпка за кинкалерия,  някъде в Истанбул. Очилата са като две предни стъкла на междуселски рейс, синджири висят в пространството, обеци се люшкат, прическа проклина цяла Вселена, в случай че разбирате накъде удрям в лиричен смисъл. И ей на, почтен кръст, от този кръст по какъв начин не я боли кръста тази жена, кажете ми…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР