Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев с нова гавра - захапа Галена и не само!

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Миглена /не/ изненадва в… алено!

Нищо ново под слънцето, нищо ново и в мъглата. Дамата в алено още веднъж е в … алено. Изчервявам се  пред това деколте, не тъкмо от него а от златистите светкавици, прорязващи плата, като кухненски ножове. Недовиждам в тъмното, само че това замразени пиявици ли са или гущерови езичета по колието. Те са пръснати от великодушна ръка по никому неразбираемите бели зърна на украшението, увило се към шията на телевизионната лейди. Забавлява ме жеста, с който Ангелова оправя или пък скапва косите си, откроявайки забавно и високо чело. Това може да е жест на челистка, запокитила  лъка си някъде в небитието. И тъкмо когато погледът се нуждае от повече цветово достойнство, Миглена ни го сервира начаса. В алено, несъмнено. Поглеждам устните- също в алено. Питам се, не е ли време някоя попфолк дива или…дивак, да напише ария Червено, алено, щом всичките ти облекла са в алено. Мисля си, че госпожата може да опита и други цветове, убеждавам я, че не боли. Но да не съчетава алено и бяло, та да не замязя на мартеница.

Братът вляво и братът вдясно да си сменят дрешника!

Миналото постоянно ме е разсмивало, само че тук то има една елегична демонстрация, по която съдим за развиването на нещата от живота. Братя Аргирови, посредством облеченото от тях, носят същинската информация за износването на младежкия хъс, посредством който ги разпознавахме при започване на кариерата им. Днес това свежо чувство се е трансформирало в мрачни ежедневни облекла и тъй като не ги различавам по имена, дано кажа, че братът вляво на фрагмента можеше да избегне дрехата, с която свързвам дрешника на някой швейцарски пенсиониран кантонер. При братът вдясно се вижда известно въодушевление, само че отново не бих споделил, че то отразява същинската модерна мода. Мисля, че облеченото и при двамата не подхожда на нищо, с което ги свързвам, още повече сцената и онази жизнеспособност, която предизвикаха в мен и поколението ми. По средата - Наско от Бг радио, един великан, чиято риза се извисява като флумастер в мрачния фон. Панталоните и коланът дават отговор по жанр на българската музика, а текст, музика и осъществяване по тематиката може почтено да направи Джорджано.

Тримата от стилния ресурс, купете си огледало!

Оредяла артистичност думка от страна на тези младежи. Пълни с гений за едно, че и две, те наподобяват безпомощни пред чудно изписаните двери на модата. Ивайло Христов, в случай че не извършва роля на дезертьор, е направил чудноват избор за панталони. Те, панталоните могат да бъдат взети са продукт  от две хасени покривки, бивали я на кръчмарска маса я на кухненско месалче. Под чудноватия им размер са сгушени като гургулици чифт бели чорапки, полегнали в гнездото на черни маратонки, каквито никой маратонец не би сложил. Калки едвам свързва двата края на облеклото си- скиорска шапка и обувки- смален макет на паметника пред НДК да кажем… По средата - потник, същински миньорски мишци, радостен рокер от афиш в съветско музикално издание на 80-те. Кръстчето поставя кръст на всичко, което би могло и трябвало да се поправи. Дони е  най-близко по визия с Клиф Ричардс освен с фигурата само че и с  безмълвното противоречие с настоящите параметри на модата. Кариран панталон всеки музикант би трябвало да има, обувките са в действителност шедьовър, само че нещо в общата картинка не ми излиза… Да потърся ли повода в странната прическа, очилата и гердана? Може би общият общ брой на всичките тези звезди образува забавна причинност, която ме стопира да продължа.

Много финес при Гери, Шонлебе и Кристиано!

През необятно отворените порти на вдъхновението влизат нови силуети и нови показа за мода. Бизнесдамата Гери Тодорова, постоянно настояща и с нови естетически хрумвания, сервира синьото в интерес на една нова наклонност, еднообразно годна като влияние в София, Париж и Берлин, като столици на модата. Наниз перли, тънка сребърна верижка и удивителна прическа, потвърждават мястото на класиката в светските салони. Облечена в сребристо, Силвия Хрисимова- Шонлебе отива малко по-далеч, само че единствено с цел да бъде забелязан стилния и избор, с който може да бъде настояща на празненство в клуб 54 или в някой сегашен салон на положителния усет. Елена Кристиано може да бъде по едно и също време Вирджиния Улф или Никол Кидман, според от мащабите на въображението. Черно-белите клавиши на дрехата и стигат мажорни висоти,  съпоставими с някой  фрагмент от Лучия ди Ламермур. Госпожа Кристиано е била женена към този момент за един Гаетано, въпреки и не Доницети и това може би спомага за безгрижни лиезони сред операта, модата и хубостта. Крайно вдясно, наследникът на Емил Димитров демонстрира нова визия- костюм и риза, които въпреки и без вратовръзка носят послания, надалеч от пуловерния интервал на господина. Малка копринена кърпичка в джоба поставя в дребния му джоб всички младежи от неговото потомство, избрали дънки за формалните си визити.

Галена с очила като Уран и Плутон…

Паяжина е оплела в мистичните си плетки певицата Галена. Кървави и тревисто зелени следи по ризата й позволяват, че там може да е имало последно стълкновение на стилистичните позиции. Както знаем, всичките планети ден след ден влизат в своята съпротива а ретроградието им евентуално се отразява даже на креатурите на Пайнер. Очилата- нещо сред Плутон и Уран, проблясват във вселенската чорба,  едвам побирайки се върху лицето на звездата, родена под знака на Близнаци. Астрологичните неудобства се виждат и по стойката. Знам, че Луната влияе на някои телесни процеси, само че тук евентуално става дума за запек. Оранжевият фотьойл прилича първокласна тоалетна паница и в случай че Галена е изпуснала момента, то евентуално се е изпуснала на напълно друго място. В метафоричен и в портативен смисъл, по този начин да се каже. Лизнатото бретонче има потребност от извинителна записка, тъй като по този начин не може да излезе на улицата. Или най-вече да отиде на Улицата на Мая Новоселска, само че селата не са каквито бяха …
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР