Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в модна атака: Любен Дилов- син, по-син от всякога, Киркоров надяна Панагюрското златно съкровище, 25 см му е на Джони Деп и още + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Киркоров надяна Панагюрското златно богатство?

Нямам думи с цел да опиша протичащото се пред мен. Каква приказност, каква цветова мощност. Какво имперско великолепие царят в този кадър. Каква мащабност. Извинете, до момента говорех за медийната стена в розово, в действителност почтена за колекционери  на Анди Уорхол. На напред във времето с голямо изпитание виждам изцяло скромния Филип Киркоров, облечен в пижама или друга домашна дреха в бяло. Над нея- дребна метличка, превърната в украшение, добре че не е дребна прахосмукачка. Не разграничавам този златист крайник от кого излиза, дали от достолепната звезда или от находящата се до или съвсем в него Катя Гусева, за която се приказват митове. Катя, видите ли, от ден на ден иззема златистите фешън решения на Фил, с каквито той не стопира да ни изненадва от десетилетия. Забелязахте ли елека- този елек, в който е вкарано в случай че не Бъкингамското златно богатство, то най-малко панагюрското. Направо варненското, тъй като момчето си е от Варна. Доспехите на Гусева са като от ГУСВ – цялостно бойно снаряжение, препратки в борбата при Ахелой, фанфари от Никифорови събития, единствено дето няма позлатен череп да си сръбне госпожата винце. Да им е хаирлия.

25 сантиметра  му е на Джони Деп... шала

Отдавна не съм виждал някой от зодия Близнаци да е облечен по този начин повърхностно. А Джони Деп е напряко разпилян, нещо като красива окачалка, по която са нахвърляли каквото е имало в чантата. Или пък артистът е заел откъс от песента Карай Джони, карай, всичко тече, което съчетано с приказката за цветната река, приказва, че може би чака златната вода да отнесе облеченото. Както и да е. Нека направя дребен анализ на наличностите. А именно… 62 сантиметра плат за жилетка, които можеха да отидат за гиздав калъф на възглавница. 74 сантиметра кариран плат за риза, задоволителен за торба за излет или покривка- мотивче, в кръчма. 25 сантиметра виждам в …/не е това, което си мислите/ а в дребен шал, който не става и за обесване. Наистина красива шапка, която при други условия щеше да има своята почтена сцена. Триста грама без гарнитура са бижутата, които имат стойност единствено тъй като са на този прелъстителен врат. Върху всичко това секс признакът можеше да постави едно грандиозно пончо и по този начин да ми спести мрачните мисли в събота заран.

Фандъкова и Манева –пример за подражателство

Много деликатност и финес има в метода, по който Йорданка Фандъкова посреща новия си мандат. Дисциплинираните цветове, тишината на материите, това пламенно бледорозово в блузата, акламират свежата реалност на София, като европейски и стойностен град. Прическата, като главен подробност от външността на госпожа кмета, е професионално направена, без бухнали излишества, само че с доста деликатност по отношение на поста и. Вдясно, Цветана Манева е изоставила черното, с цел да даде късмет на бяло, съпроводено от няколко тъмни акцента, само че върху нея всичко звучи мажорно, всичко припомня прелестния сексапил на Водолей. Макар да гледат в разнообразни направления на този кадър, двете дами са по този начин идентични в стилните си планове, без да ги трансформират в сензация или в молба за утвърждение. Браво, девойки!

Кейт - участница в фешън Титаник

Еха, от чии дрешник актрисата е прихванала сходен стил- от този на Луна или на Тони Дачева? Отговорите личат в подсилените сребристи плещи, в които като стъклен памук проскърцва дизайнерско изтощение и липса на пристрастеност. Семплата рокля, стряскащи опорни точки на която са еполетите и скучното бижу-тока в средата, можеше да бъде обогатена с малко повече цвят, с една луксозна кожена пелерина, с шлейф или всичко това, което всеки червен килим би поел с приятност. Прическата прекалено много отива в задния двор на Мадона, с цел да бъде избрана като истинска. Харесвам бижутата но  те могат да бъдат оценени единствено на светлината на свещи в главния ресторант на Дорчестър в Лондон. Червилото има добра роля в общата визия, като придава на звездата малко повече класа, в сравнение с в предходни нейни появи. Въпреки благосклонностите ми към този гений, бих призовал Кейт да не гледа повече българска попфолк мода, явно влияеща и отрицателно.

Любен Дилов- наследник, по-син от всеки път. Че и в каре!

Като дъното на поцинкована съдинка е тази риза. Риза, в която или към този момент мъчно се влиза или е резултат от жилетката. Жилетката, в чиито килии вирее едно недостъпно синьо, в което към този момент не вършат даже най-непретенциозните коли. Виждал съм мазета, боядисани в този цвят, в случай че не е следствие киселинно-ароматният въздух на пропуснат дънер праз или каче с кисело зеле. Любен Дилов- наследник заслужава да знае, че всичко това го прави малко по-едър, в сравнение с си го припомням и че синьото с изключение на, че не е за всекиго, не е и за всичко. Особено в случай че комплект телевизионни камери са вперени в теб а знаем, те прибавят от килце до пет върху обекта. Карето е публично неразрешено при фотоси а шарките вид морско дъно, водят гмуркача до едно естетическо антре, зад което бързо може да щракне катинарът на заточението. Скорпионско удовлетворение ли е изписано по лицето на Дилов или се киска самичък на избора си…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР