Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Малина става все по-британка в облеклото си, но това не е комплимент, не е

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Щерева е потънала в фешън скука

Ще плача за Щерева! Толкова неприятно разположение на едни крайници, не бях срещал от дълго време. И толкоз настрана от тялото- също. О, Господи, това не били краката на Ваня а някакви нереални. Това не усъвършенства ситуацията, тъй като надарената авторка и певица е извисила растеж с панталон- пола, повече пола, доста повече чувал, в случай че позволите да предположа. Огромна алена блуза се спуска като река Марица към ромската махала в Пазарджик и залива всичко по пътя си. Върху червеното- нещо като зашита на тропоска носна забрадка. Не одобрявам! Ваня е потънала в избора си, по този начин работен, че напряко си мисля дали не е сутринта след Нова година и всичко което продава мода е затворено. С  упованието, че ще ме предложения на кафе или леща плакия, завещавам и следните съвети… Повече жълто, повече синьо, да носи шал и тесни панталони. Ако пък носи  необятни панталони, да комбинира с тясна блуза. Да опита с високи токчета, да разлисти списание, да погледа Fashion tv. Да гледа на живота от стилната му страна. Да си постави някое от личните прелестни бижута. Толкоз!

Киркоров доближава Демис Русос?

Че е вестоносец на забавни фешън хрумвания, съм склонен. Че е богат на въображение във връзка с театралния си гардероб- признавам. Но през днешния ден положителният чичко Филип е стигнал толкоз надалеч, че не могат да го върнат от там и с откритие на Тесла. Това златно покривало, този покров от ламе, пайети или каквото там е,  приказва на доста висок глас. Толкова висок, че ни се желае да изгасим източника. Платът върху Киркоров се приближава до библейските ни показа за връхна дреха, само че дали това му подхожда е напълно различен въпрос. Има нещо магическо в този облик, само че на вълшебник, който играе в нощните стратегии на хотел. Напомня ми на кристал баланс, на умирител на зайци, на човек, който всеки миг ще разгласи: " Дами и господа, за вас пее Филип Киркоров ". Но самият Киркоров, огромната звезда, го виждам в друго, не в това, в което е. Разбира се, както и от Елтън Джон, приживе и от Майкъл Джексън, чакаме звезди измежду бял ден, само че подобен залп можеше да ни предложи единствено новогодишната стратегия на Германска демократична република. Мисионерската поза, нямам поради онази " мисионерска ", ми приказва, че Филип би трябвало да си ляга по-рано и да внимава какво си поставя в устата, тъй като леко ми замязва на Демис Русос.

Бяла чанта преследва Малина в живота…

Малина става все по-британка в облеклото си, само че това не е комплимент, не е. Всеобщото мнение за тях варира в епитети, каквито не бих употребявал за положителната си другарка. Но въпреки всичко, има нещо старомодно, провиснало, тъпо във връхната дреха от която ни гледа изтощената от социализъм 1990 година. Шарките на пантера, съчетани с шотландско каре са последното, което би хрумнало на актуален дизайнер. Дънките притеглят погледа само че не за екстаз а за жалост, че за Малина е останал този финален чифт на света. Нито кройката, нито цвета им се вписват в актуалната фешън атмосфера, изобилстваща от свежи хрумвания и цветове. Певицата " се претъркулва " обратно с чантата си, заела голяма повърхност в този кадър, по този начин образно разобличаващ избора и. За тяло и известност на добър танцьор, Малина заслужава насоки, които незабавно ще насочва. Приятелски, колегиални, доброжелателни. Дали да не опита с дребни секси рокли, по които да цъфтят макове и маргаритки, което ще укрепи детинското и лъчение и ще притегли повече мъжки пчели наоколо…Виждал съм госпожата с бейзболни шапки, които освен че акцентират скулите, само че отместват рецензиите за прическата и настрана.

Шер е облякла " облаци с кюфтета… "

Не би трябвало да си ШЕРлок Холмс с цел да разкриеш стилните секрети на тази звезда. Тя постоянно ни се демонстрира като британското време- съвсем в никакъв случай по този начин, както я чакаме.  Мога да кажа, че деколтето и е напряко облачно с кюфтета, по този начин добре отъркаляни в търкълца, че за какво един ден  холивудската общност да не раздава награди на нейно име, за които аз персонално бих дал предложение да са ШЕРемония по награждаването… Черно белите пера в деколтето са накацали със самочувствието на сойки издаващи такива звуци, че да ти се накъдри косата. Така,  както и при Шер, образувала се като гръмоносен облак над бялото и лице. Много ми се желае да " шер " -на на вниманието ви безапелационно гримираните и очи, под които въздишат скули, по които можем разпознаваме звездата и посредством опипване.Навсякъде към гръдта и са поникнали странни черно бели цветя, които не утвърждавам и в случай че певицата беше моя младоженка, щеше да хвърчи от 17-я етаж. Твърде доста черно, което подухва несъмнено и доста черни мисли…

Биографка на Даяна означи 70 в синьо!

Без всякакво подозрение, писателката лейди Колин Кембъл бе звездата на бала за личния си празник. Облечена в ефирна ярко синя рокля-съчетание на тафта, органза и коприна, биографката на принцеса Даяна и кралското семейство, направи мощно усещане на гостите си. Неизменната тиара, по която я разпознават на всички грандиозни събития по света, блестящата усмивка и прилежна стойка, вършат от нея същински образец за подражателство. До нея сър Марк Сайкс  и брачната половинка му Александра, придават още прохлада на фрагмента. Александра Сайкс, носи луксозна черна рокля на фона на която изпъкват естествените и бижута, както и тези, които си е набавила през годините. Дантелената пелерина, красиво откроява свежата и кожа, както косите, по този начин красиво подредени. Сър Сайкс е безукорен по английски, с жакет цвят шампанско, червени чорапи и кърпичка в същия цвят. На фона на замъка  Горинг, принадлежал преди време на поетът Пърси Шели, всичко придобива феерия, каквато коментираните заслужават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР