Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев безмилостно отсече: В косите на Кирилова липсват крушки, Васева е като неизстискан лимон, Филева, царят е гол , но ти… ?

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

В косите на Кирилова липсват крушки

Много одобрявам по какъв начин е облечена Росица Кирилов, даже дано счита този преувеличен комплимент, като покана за мое празненство. Преди това обаче би трябвало да смени цвета на горната част, която по кройка и искра припомня на долни дрехи или най-малко на ексцентрична нощница. От светлосивия шифон, слязъл като от рефрен на Тоника, да вземем за пример „ Рибарски мрежи… ”, пораждат в главата ми насмешливи изречения, които ще премълча. Все отново, всички сме били боси по асфалта, когато Роси е била звезда. Полата, ах, полата, трепти като знамето на Райна, не фолкаджийката а княгинята. Има нещо в прическата на Роси, което ме кара да мисля, че в случай че се подредят под нея три крушки, ще стане прекрасен  абажур. Маргарита Хранова наподобява добре в черно, претенциите, ми, доколкото мога да имам такива, са по отношение на ръкавите. Там са съсредоточени претекстове, каквито съм виждал в дрешниците на национални певици, искащи да създадат лиезон сред самодейното и модерното. Заради очилата, приветствам Марги с песента „ Учителко, целувам ти ръка ”. Стоян Бончев, Вие какво вършиме в средата, с този златарски магазин в деколтето…

Васева като неизстискан лимон

Това е дуетът на годината и комитетът на премиите на БГ радио е време да се произнесе публично. От моят кабинет аз единствено мога да одобря цветовия метод на двете дами и да дам оценка 6, направо- цялостно шест. И всичко това по 100- балната система, с цел да не звуча напълно саркастичен. Сашка Васева изпъква като огромен, неизстискан лимон, вторачил се в лицето на целокупната музикална общност. Да носи поло може единствено човек с прилежна фигура, гуша и форма на лицето, като ще се въздържа да дефинира дали Васева има такива. Прея-ла с розово, смуглата певица до Сашка води същия текстилен речитатив, само че доста по-убедително, нещо като Стоичков да играе футбол с Трендафилка Немска. Прическите на симпатичните девойки също са естетически дискусионни. Представям си Прея с коси но Джаки Кенеди, по този начин както  полото и цвета вършат кокетни отправки към 60-те. Косите на Васева са като че ли кълбо жълта прежда, станало любопитно на новородени котета.

Модни послания в Нирвана…

Меценатът, човеколюбец и предприемач Ники Младжов е седмичния ми образец за положително мъжко облекло. Притежателят на изложба Нирвана дойде за закриване изложбата на Николай Панайотов с автентичен черен костюм, с бяла риза, носеща вселенското успокоение и жилетка, по този начин подценявана от господата със жанр в България. Отлична прическа и доста естетика в аксесоарите, в допълнение извеждат Младжов на едно от първите места по удивителен изискан и фешън образование. Художникът Николай Панайотов, поради който интелектуална София отсрочи всичките си задължения, бе артистично нехаен, съчетал кожено яке с фишу и дънки, от което положителният му имидж на издирван и продаван художник не пострада изключително.

Филева, царят е гол, само че ти…?

Новите кюлоти на принцесата на българската сцена! Дори няма потребност да се лъжем, че царят е гол. Самата Михаела Филева си вкарва авто-гол с избора на облекло, в тази ситуация на пре-странна негова интерпретация. Лъскавите кюлоти падат по този начин безогледно, като че да са паднали от шир на 13 етаж, непосредствено връз нищо подозиращата певица. Това ли са запитвам, материята и кройката, харесани от едно по този начин свежо създание, по този начин сияйно, по този начин покоряващо с меките си черти … Горната част също идва от неземни селения, свети като че ли развален бистър полилей, размахва заплашителни искри към околната среда, която така и така има потребност от запазване. Поради материя, заради что ли, всичко по Филева наподобява смачкано, увиснало, раздрънкано… Косите и те висят в сластно успокоение, като да са на две опаковки диазепам.

Деница възхищава в черно

Безспорно красива, с висок стандарт и доста лирика в погледа, младата бизнесдама Деница Гергова участва през днешния ден тук като фешън образец за своето потомство. Изящната черна рокля, по този начин присъща за доста дами с усет в Лондон, придава на брачната половинка на Красимир Гергов интернационално звучене. Тънката линия на ципа влияе прочувствено, като че струйка от скъпа пура се прокрадва в женски будоар, с цел да откри неотворена бутилка коняк някъде в палисандровите шкафовове. Деница остава вярна на прелестната си прическа. Светлият цвят, наподобяващ протъркван лешник в основата и изгряващ последователно в цвета на целунато лале, обзема погледа и дава завладяващо успокоение на фрагмента.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР