Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Острието на лорд Минчев поряза известен певец: Облечен си като настърган морков

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Венци подготвен за ЧРД на Кралицата

От роденият на моята дата чаровник Венци, мога да чакам и търпя всичко. Дори и венци от изкуствени цветя, в които да е вплетена дълбоката му откровеност към изкуството. На този кадър Венци може да бъде взет за английски клошар, комуто са дали обещание ъгъл на завет сред Бонд стрийт и Савил роу. Огромната дреха е може би двулицева палатка, която с изключение на нормалното си приложение, може да има празнична и делнична функционалност. Една за Брекзит, една за рождения ден на Кралицата, който чества на 2 юни… Оставете това, само че вижте синия гащеризон или каквото въобще съставлява парчето плат към ханша му. Венци е находчив. Идват избори. Венци е в алено и синьо. Да, липсва жълто, само че пък толкоз политици имат жълто към устата.  И още- Венци носи послания от Колю Фичето- този мустак, прави същински резистентен мост сред поколенията.

Любо е облякъл настъргани моркови

Тита става все по ЛюбоТитна и радва окото в розово, наоколо до едно момче, което не се научи по какъв начин се носи черно яке. А точно, като не го изнася от у дома. Но Любо постоянно ще Те изненада, тъкмо когато най- малко очакваш. Днес той сервира тишъртка с цвят на предястие от настъргани моркови, запечени с яйце и заливка от свеж копър с горчица и майонеза. Черното яке е тавата, в която се гърчи всичко и цвърчи в цветове, за които не желая да мисля  какво ще каже началник Манчев. Подстрижката на Любо заслужава да бъде призован съвета на фризьорските старейшини, отпред със стилист Капанов. Тита свети в розово и остатъци от неизлетяла ракета. Ако дръзвам да предположа, бутикът от където е взето това бюстие може да се споделя Байконур, даже направо- Бай, да не споделям какво. Розово- кораловата рокля и пепелявата коса могат да аплайват за светофари по Графа, по този начин или другояче там всичко ексцентрично върви.

Богдана и Стефан- стилните лястовици на сезона!

Богдана Карадочева е звездата, с която желая да освежа естетическия ви уикенд. Тази тайнствена парижанка по душа, родена в София с цел да ни побутва в креативното ни напред с перли и съвсем виолетови очи… Тази Богдана, на която отива всичко, без може би неналичието на оня жар в протяжния взор където се здрависват стихии и крачат аплаусите на поколенията. Харесвам по девически завитите нагоре краища на прическата и, момичешкия бритон и нежния жест с който гали Стефан Димитров. В този кадър за скромния композитор може да се каже повече от когато и да било. Стефан- стилният непукист, крачещ с неугледна тениска и срамежлив да свикне със славата си, през днешния ден е в смокинг. Честито! Много добре! Да опише този екстаз не би могъл даже дирижиран от него симфоничен оркестър.  

Модни напрежения в Бг звезди…

Не зная по какъв начин би се чувствал Цицерон пред тези фигури, съставляващи по брой и мизансцен откъс от паметника на руските освободители. Това надали е толкоз значимо за римлянин, чието име се превежда като грах /cicer/ а сладки принцеси като тези знаем по какъв начин гледат на граховите зърна. Като стана дума за зърна…/всъщност, аз да не съм Дилов син/, ще кажа, че близначките несъмнено са били на зърнена диета с цел да наподобяват по този начин стройни  и къдрави. Не одобрявам облеченото от тях, само че доста повече ме изненадва Прея, чиито изплезен език би трябвало да е ориентиран към тези, които са я облекли по този начин. Розови пътъчки и лъвски глави стърчат отвред в една парадна поредност, все едно в едно и също шествие да са Папата и Мадона. Много надарената щерка на Ваня Щерева Мила Робъртс несъмнено е имала положителни планове, до момента в който се е обличала по този начин. 

С братя Аргирови - замириса на море…

Тук е мястото да се провикна- Къде си брат…Тук е мястото да привикна с мрачната театрална реалност на българските звезди, чието упойване е черното, черното и отново черното. Е, вижда се, единият брат Аргиров е с бяла коса, само че това не трансформира изключително казаното.  Сумарно, близнаците могат да бъдат систематизирани през днешния ден, като " черните гарвани " на модата, по този начин както в юношеството си бяха белите лястовици на българската сцена. Сценичните симпатяги, доставили ни толкоз наслади с гласа си, през днешния ден не престават да са все по този начин привлекателни, макар  облечени в черни плетени ризници и тъмни тениски. Време е да им кажа, че  замирисва на море, че цветовете на сезона за ярки, игриви, светли. Някъде сред август и септември, ще им припомня, че " преди да пристигна есента и лятото да си отиде ", могат още веднъж да облекат ямурлуците от този кадър  и в случай че не ми изпеят на ухо, че съм " Ненужен ", ще се споразумеем " Да чукна на дърво " както  беше " До през вчерашния ден " …И да им непомня, че не съм " Момиче от прилежащ клас " а зоркото око на българската мода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР