Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. Телеграф“

...
Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. Телеграф“
Коментари Харесай

Лорд Минчев: Нора Недкова опитва близост с Лейди Гага, прическата на Албена Михова - пяна от тенджера с телешко варено и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

ДЕСИ И САШО ОБЛЕЧЕНИ ЗА ПАНЕЛЕН БЛОК

Отново фешън „ другарска жалейка ” откъм утринния блок на БТВ. Страдам за благите телевизионни приятели, тъй като от утринен блок, те евентуално отиват в някой панелен блок, по тази причина са по този начин нехайни в облеклото си. Вижте да вземем за пример Сашко по какъв начин покорно, до парадоксално е приел орисията си да носи папийонки, без това да се връзва с параметрите и смисъла на едно ранно предаване. Папийонките, в случай че не са носени от мен и проф. Лозанов, имат място само на парадни изяви като балове и коронации. Синята ризка наподобява по този начин износена, като да е седяла на шир в две паралелни войни. Деси има рокля с шарки като фасада на бюджетна постройка в покрайнините. Смятам, че цветовете са удачни също за стол на институция само че не и за момиче с такава усмивка и подобен лак за нокти.

МИРА ДОБРЕВА С БАКПУЛВЕР В КОСИТЕ?

Клас стани! Клас, спокойно! Влиза учителката по трудово, която сама си е плела пуловера…Такива мисли ме атакуват, когато виждам обичаната телевизионна водеща в алено плетиво. Едрата плетка прави Мира Добрева да наподобява още по-едра, а зелената пола трансформира долната и част във постоянно зелена ела. Ела, изгрей зове и огърлицата, сложена по този начин, че да бъде забелязана дори  от сателит, чиито монитори са превъплътени в чифт очила, малко над нея. Добрева е прекалила с бакпулвера в косите, където се явява Мими Иванова, с цел да съобщи, че слънцето е в нейните коси, можеш с ръка да го докоснеш. И в действителност, и о, знамение, косите са по този начин блестящи, че в съседство биха могли да снимат продължението на Столичани вповече.

НЕДКОВА ОПИТВА БЛИЗОСТ С ЛЕЙДИ ГАГА

Както се пее в една ария: „ Ще остана единствено по парфюм ”, та и Нора Недкова по този начин. Тук вместо парфюм виждаме черни ластици, запращащи съвсем електрически камшици в погледа. Те са по този начин опънати и натегнати, евентуално с цел да натикат всичкото месо на мястото му. Тук има доста от ранните фешън опити на Мадона, от естетическия боеприпас на лейди Гага, само че и доста от попфолк културата на десетки знайни и незнайни старлетки. Нора Недкова обаче минава през тази „ абстиненция ” самоуверено, даже си е направила прическа но Оскар-ите и е сложила високи токчета, в подготвеност, в случай че бъде извикана на аления килим.  Харесвам голямото украшение в деколтето на Норхен. Бих си направил от него дребна холна масичка или пък ще го сложа в ловния ъгъл на планинската ми вила.

МИХОВА С ПРИЧЕСКА „ ТЕЛЕШКО ВАРЕНО ”

Не възприемам дали тази поза  е роля или Албена Михова имитира Куркински в сложен момент… Виждам, че ръката е сложена на топло и това придава на фрагмента еднаквост и артистичност от ново потомство. Дънките се преливат в черното яке, като трансформират силуета в един голям флумастер, подготвен да опише стилната биография на актрисата. Синият пуловер изпод идва като лъжлива сянка и не обогатява   облеченото  с нищо. Шалът е същинска алея на славата, върху която към този момент е сложена първата брошка. Михова, разберете, че брошки отиват на трима души в света- на Марлин Олбрайт, на сър Елтън Джон и … на мен. Прическата, дами и господа е същинска пяна от тенджера с телешко варено, нека не е не запомнила да добави малко хрян.

ДИАНА  ШИМБОВА С ОТЛИЧЕН ЗА СТИЛ

Днес, когато стилното великолепие се пада на доста малко дами по света, българката с интериорни решения за британците Диана Шимбова, сервира изненада. Притежателката на студио за интериорен дизайн Диана интериорс в Лондон съчетава най- комплицираните елементи в облеклото. А именно- точки и райе, което се отдава на доста малко класици измежду които Ив Сен Лоран в своята младост. Очарованието в стила на Диана е в оживяването на черното и бялото, които елементарно биха могли да наклонят везните в композиция, която е сложна за преглъщане. Като прибавим красивата прическа и черти на Шимбова, получаваме същински шедьовър, задоволителен да се хареса на висшето общество в столицата на Нейно Величество. Като считам, че интериорният и фешън дизайн са първи братовчеди, то ръкополагам Диана за богинята на двата бранша.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР