Предлагаме ви месечен хороскоп за септември 2020 година, изготвен от

...
Предлагаме ви месечен хороскоп за септември 2020 година, изготвен от
Коментари Харесай

Ето какво очаква всяка от зодиите през септември

 Предлагаме ви месечен хороскоп за септември 2020 година, направен от астролога Петя Георгиева, представена от Tialoto.bg.

Овен

Марс, вашата планета-управител след първата десетдневка на септември ще навлезе в ретроградно придвижване. Още няколко дни по-късно в назадничавост ще са шест планети по едно и също време, което е явен и категоричен знак за тактиката, която би трябвало да следвате, а тя е да не бързате. Придържайте се към познатата и рутинна работа. Не се хвърляйте към нови планове единствено от единия възторг без да сте ги обмислили в детайлности. Направите ли го, ще станете заложници на личните си неточности. По отношение на финансите е желателно да се ориентирате към рационални разноски. Трудно ще наваксате загубите, в случай че прекалите. Личният живот няма да ви изненада с нищо. Даже необвързаните ще предпочетат да запазят статуса си подобен, какъвто е.

Телец

Представителите на вашия знак са тъкмо хората, които най`не обичат да бързат и през септември ще са доста удовлетворени, тъй като събитията няма ги принуждават да вършат нещо, което не желаят. Ще получат резултати от свършената досега работа и то в веществен еквивалент, а както се знае девизът на Телеца е " аз владея “, тъй че надали ще имат мотив за недоволство. Безпредметно е да си поставяте амбициозни цели. Условията няма да са подобаващи за реализацията им. Правете това, което знаете и ще получите това, което очаквате. Обмисляйте доста деликатно предложенията за нова работа и не давайте единодушие, в случай че единствената екстра е по-високата заплата. Голяма част от останалите условия ще са неудовлетворителни. Новата любовна връзка, колкото и вълнуваща да ви наподобява ще е неустойчива и къса. Помислете дали си заслужава да инвестирате страсти безусловно в нищото.

Близнаци

Трудностите се преодоляват по-лесно, в случай че сте подготвени за тях и ги очаквате. Имайте си едно на разум и запазете успокоение в сериозни моменти. Решенията, взети рационално и без непотребни страсти в множеството случаи се оказват верни. Заемете се в началото с незавършените планове, които се е наложило да прекратите по справедливи аргументи и преценете дали е допустимо да напреднете с тях. След това подредете останалите по значимост. Вероятно ще настъпи някакво разбъркване в целите. Търсете метод за приемане на равномерни, въпреки и не изключително огромни, само че сигурни доходи, а не за " бързо замогване “. Личните връзки постоянно ще стигат до висок градус на напрежение. Мислете по какъв начин да " успокоите топката “, а не по какъв начин да се " измъкнете невредими от борбата “.

Рак

Бурните страсти нормално са най-големият ви зложелател. Един от методите за преодоляването им е да се натоварите с толкоз доста работа, че да не ви остава време да мислите за прекарвания. Започнете месеца с " цялостна стратегия “. Опитайте се да довършите изостаналото и да стартирате гладко новите планове. Да комбинирате заниманията си по този начин, че да не си пречат. Резултатите ще са забележими, ще ви зарадват и ще омекотят усещането от неприятностите, които от време на време са неизбежни. Не се ангажирайте с непознати неточности, с цел да не се натоварите с непознати отговорности. Използвайте спомагателните парични приходи за цялостно или отчасти погашение на съществуващите отговорности. Търсачите на нова обич би трябвало да знаят, че тя е напълно близо към тях. Само би трябвало да се огледат и да я разпознаят.

Лъв

Новостите ще са свързани най-вече с бизнеса, професионалните ви позиции и деловите взаимоотношения. Ще стабилизирате позициите и ще разширите въздействието си. Целенасочено се старайте да пресичате споровете с сътрудниците още в самия им зародиш. Така ще си осигурите сътрудници вместо да ги превърнете във врагове. Няма да разполагате с подобаващи условия за реализация на всичките си замисли. Отделете най-съществените и се занимавайте единствено с тях. Напредъкът, даже и най-малък, ще е по-стимулиращ от " тъпкането “ на едно място. Финансовият ви статус ще е без смяна, в случай че се въздържате от " царствени “ прояви на благотворителност. Не е желателно да участвате в благотворителни акции. Деловите връзки ще са много плодотворни, за разлика от персоналните, които ще са по-скоро мрачни. Не лишавайте фамилията от внимание, а в случай че към момента нямате семейство не се опитвайте да оформите дълготрайни връзки през този месец.

Дева

Трудолюбието и високата продуктивност са най-силните ви козове, от които ще можете да се възползвате през този месец. Обстановката към вас ще е спокойна и ще подготвя към методична и поредна рутинна работа. Новите занимания, до колкото ги има, няма да са ваши. По-скоро ще са свързани с непознати планове, за чието осъществяване ще се наложи да помагате. Направете го абсолютно. Ще обогатите опита, ще повишите доверието към себе си и ще спечелите откровени последователи. Доверете се на интуицията си, а не на непознати препоръки при споразумяване на финансови покупко-продажби. Не е целесъобразно да взимате бързи заеми. Що се отнася до сантименталните и любовни прекарвания, умерено можете да оставите самодейността в ръцете на колегата.

Везни

Още в самото начало на месеца ще получите информация, с която все още не сте разполагали и това е забавило реализацията на някои ваши замисли. Неяснотите ще се избистрят и ще улеснят решенията ви за един относително дълъг интервал от време. Освен това, ще сте в положение сами да определяте реда на работата си, отчитайки дребните, само че значими елементи. В процеса на осъществяване на комплицираните задания ще придобиете спомагателен и много скъп опит. Въздържайте се от присъединяване в полемики когато мнението ви радикално се разграничава от това на близките. В веществен проект са вероятни някои неприятности. Приемете ги метафизичен. Няма да разполагате с прекомерно доста разновидности за деяние, само че ще разполагате с задоволително време за оформяне на решенията си. Личните връзки ще са в лек застой. Новите контакти ще са по-скоро официални, без значение какво усещане ще придобиете в самото начало.

Скорпион

Съобразявайте се с събитията. Често ще се постанова да променяте темпото на работа, само че е по-добре, в сравнение с да си поставяте амбициозни цели и да се натъквате на спънки, които ви принуждават да се откажете от замислите си. Имайте пред тип, че за новите инициативи ще ви трябват и нови познания, а от време на време и нови привички. Част от времето ще би трябвало да употребявате за целенасочена работа върху себе си. Помислете дали не е време да се откажете от някои изживели времето си правила и да ги адаптирате към настоящата справедлива конюнктура. Ще разполагате с подобаващи условия за реализация на приблизително рискови финансови интервенции и ще постигнете относително положителни резултати, в случай че " не тичате пред вятъра “, а напредвате крачка по крачка. Най-лошата услуга, която можете да си извършите в персонален проект е да атакувате колегата си с безпричинна ревнивост. Ще навредите на връзките си необратимо и ще се наложи дълго време да се справяте с следствията.

Стрелец

Сега е моментът да се освободите от тези детайли на предишното, които ви връщат обратно, демотивира ви и ви пречат. Със сигурност ще сте по-заети от нормално, а главното ви усложнение ще е да намерите баланс сред професионалните и персоналните ползи. Енергетиката ви ще е задоволително постоянна, само че на моменти ще ви липсва ентусиазъм. Компенсирайте го със усърдие и оптимална организация. Ще ви е доста по-лесно да довършвате започнатото, в сравнение с да се заемете с нещо ново и непознато. Причината ще е нетипична за вас лека нерешителност. С помощта на приятелите ще я преодолеете. Не се чакат съществени проблеми при споразумяване на въпроси от веществен темперамент. Във ваш интерес е да ги обсъждате с околните си. Търсете баланс сред любовта и кариерата, с цел да си спестите неприятности. Ще сте задоволително привлекателни, с цел да си осигурите сантиментални страсти. Ще им се насладите пълноценно, в случай че отговорите с реципрочност.

Козирог

Най-лесният метод да си осигурите прогрес е да " бързате постепенно “. Обмисляйте деликатно всяка детайлност, не се опитвайте да изпреварвате събитията. Голяма част от новите занимания, с които имате желание да се заемете ще са в причинно-следствена връзка с получени преди време резултати. Колкото те са по-точни, толкоз работата ви ще е по-лесна. Колкото по-равномерен е ритъмът ви на работа, толкоз по-стабилен ще е тонусът ви. Не влагайте прекомерно доста сили и сила в непознати грижи и проблеми, в случай че те не са на доста близки хора. За тях отделяйте толкоз време, колкото е належащо. Оформяйте финансовите си ангажименти документално и в детайли, без значение дали са с частни лица, компании или институции. Проявите на прекомерно доверие през този месец може да навредят. Личните връзки ще са съвсем идилични, лишени от стресови моменти, в случай че несъмнено, самите вие не провокирате с държанието си спор на ползи.

Водолей

Въздържайте се от внезапни и огромни промени в която и да е житейска сфера. Успехите, към които се стремите в бизнеса или професионалната реализация ще получите след интервенция на остарял другар или авторитетна персона. Мобилизирайте оптимално капацитета си при присъединяване в екипни действия. Останалите членове на колектива ще виждат напъните ви и ще ги оценят по достолепие. Благодарение на това ще отстраните от пътя си хора, които се пробват да пречат на развиването и напредъка ви. Паричните приходи ще дойдат след решаването на юридически проблем, реализиране на далечно пътешестване или присъединяване в широкомащабна обществена самодейност. Не разгласявайте триумфите си. Ще съхраните съществуващите сантиментални връзки единствено с откровеност. Не отричайте грешките, само че и не ги повтаряйте.

Риби

Събитията през този месец ще са самобитна премия за положеното досега усърдие. Ще можете да реализирате " втори сезон “ на действия, които сте приключили и те са се оказали задоволително вървежни и печеливши. Направете го премислено, сдържано и без прекомерни упования. Насладете се на дребните победи, които нормално са подготовка за огромния скок. Промените може да са дребни, само че ще са значими и с дълговременно отражение. Не се стеснявайте да търсите помощ, когато ви е належащо. Ще можете да се реванширате за всяко направено положително. Ще привлечете към себе си нови хора, които ще ви впечатлят с хрумванията си. Финансовите ви приходи ще дойдат от някаква научна, техническа или креативна оригиналност, която сте предложили преди време, само че ще получи утвърждение едвам в този момент. Прекалената служебна претовареност постоянно ще е мотив за сложни персонални диалози. И тъй като няма метод да " носите две дини под една мишница “, постарайте се да употребявате свободното време за пълностоен контакт с обичаните хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР