Предлагаме ви идеи и съвети как да се възползвате по

...
Предлагаме ви идеи и съвети как да се възползвате по
Коментари Харесай

Женствена и нежна във флорални мотиви

Предлагаме ви хрумвания и препоръки по какъв начин да се възползвате по най-хубавия метод от наклонността за цветни претекстове в облеклото, в случай че желаете да изглеждате впечатляващо, даже и да не сте сантиментални по душа.

Коктейлна рокля ( Кристофър Кейн, Ердем)

Коктейлна рокля и обувки на ток са задоволителни за реализиране на тази визия. Най-добре е да се придържате към сдържаност в потреблението на флоралния претекст, с цел да не изглеждате като ходеща градина. Гримът и прическата също е добре да са семпли, тъй като флоралните претекстове са задоволително цветни и ярки. Същата спестовност важи и за аксесоарите като бижута и чанти. Малка чантичка или клъч са най-подходящи в тази ситуация.

Не е наложително да се отказвате от флоралните рокли, когато времето застудее. Просто може да ги комбинирате с ниски боти или по-високи ботуши и подобаващ чорапогащник или чеп.

Фини копринени или „ тежки “ първокласни брокати придават на флоралните претекстове впечатляващ резултат.

Флорални аксесоари

Ако не желаете да носите флоралния претекст върху облеклата си, заложете на чанти с цветя. Те ще наподобяват свежо и женствено без да сте прекомерно „ натруфена “, ако предпочитате по-семплите модели.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР