Предлагаме на вашето внимание прогнозите на спортния редактор на Днес+

...
Предлагаме на вашето внимание прогнозите на спортния редактор на Днес+
Коментари Харесай

Прогнози на Днес+ за днешните мачове

Предлагаме на вашето внимание прогнозите на спортния редактор на Днес+ за по-интересните мачове в съботния ден:

Болоня – Ювентус, мач от 1/8-финалите за Купата на Италия, ст.: " Ренато Дал`Ара ", начало: 21.45 часа наше време

Статистиката сред двата тима е напълно в интерес на Ювентус, който стартира похода си към пета поредна Купа на Италия. Шампионите завоюваха последните 5 мача против този съперник. И въпреки всичко Болоня е твърд съперник, а против Ювентус ще играят на макс, тъй че:

Прогноза: Болоня – Ювентус 0:0

Челси – Нюкасъл , мач от 22-ия кръг на Висшата лига, ст.: " Стамфорд Бридж ", начало: 19.30 часа наше време

Статистиката в Лондон е в интерес на домакините. " Сините " завоюваха последните шест мача против " свраките " у дома с голова разлика 18:2. Наистина стряскащо за гостите, които за последно победиха тук през 2012 година и това им е единственият триумф на този стадион.Нюкасъл няма победа в последните си 4 дуела във всички шампионати и е изгубил всички 14 мача, когато пръв допусне гол.

Прогноза: Челси – Нюкасъл 3:0 - класика

Манчестър Сити - Ливърпул , среща от 21-ия кръг на Висшата лига, стадион " Етихад ", 22:00 часа българско време.

Домакините нямат различен избор с изключение на да победят " мърсисайдци " и да им нанесат първа загуба за сезона при положение, че желаят да останат в играта за спечелването на купата.Статистиката в последните срещи сочи, че Сити има единствено една единствена победа в последните си 11 мача против Ливърпул и отборът е позволил цели седем провали на сметката си, а ремитата пък са три на брой.Но Ливърпул са си Ливърпул....

Прогноза: Манчестър Сити - Ливърпул 1:3

Реал Мадрид - Леганес , дуел от 1/8-финалите за Купата на Краля, стадион " Сантяго Бернабеу ", начало 22:30 часа българско време.

" Белия балет " още веднъж изпитва компликации и не започва добре 2019 година. Леганес е изгубил единствено един от последните си седем мача във всички надпревари, като това е проваляне с 0:1 от Еспаньол в шампионата на 4 януари. Няма безусловно никакво напрежение върху отбора на Маурисио Пелегрино.Тук може да чакаме изненада

Прогноза: Реал Мадрид - Леганес 0:0
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР