Предлагаме на вашето внимание няколко трика, които ще ви помогнат

...
Предлагаме на вашето внимание няколко трика, които ще ви помогнат
Коментари Харесай

Продуктите, които може да съхранявате по-дълго, отколкото мислите

Предлагаме на вашето внимание няколко трика, които ще ви оказват помощ да запазите питателните си артикули за по-дълго време. Това ще докара неизбежно до икономисване на домашния ви бюджет, защото това, което не изхвърлите, ще изядете и няма да ви се постанова да купувате, просто тъй като нещо се е развалило.

Ягоди или боровинки

Смесете малко количество ябълков оцет със вода. В получената примес изплакнете плодовете и откакто се отцеди, поставете в ледник в купа, постлана с хартиена забрадка. Разтворът е слаб, тъй че оцетът няма да повлияе на усета на плодовете и можете да ги съхранявате доста по-дълго.

Целина, броколи и маруля

Можете да съхранявате тези артикули доста по-дълго, в случай че ги увиете изпод с алуминиево фолио. По този метод ще спечелите даже 2-3 седмици повече време!

Сирене

За да съхранявате сиренето по-дълго, си коства да го увиете добре, само че по този начин, че да има лек достъп на въздух. Можете да го съхранявате и в леко отворена кутия. Сиренето може да се замрази и по-късно да се съхранява доста дълго време.
Тези 8 естествени продукта правят чудеса за здравето
Всички имаме у дома кутия с медикаменти, претъпкана догоре, на които посягаме при най-малкото неразположение. Въпреки бързото и елементарно реше...
Прочети повече
Джинджифил

Ако желаете да съхранявате джинджифил за доста по-дълго време, можете просто да го замразите. Не би трябвало да влиза в контакт със слънцето или въздуха, тъй че можете даже да го пандизите в буркан с вода.

Туршия

Обичате да се наслаждавате на кисели краставички или осолени домати? Направете го за свое наслаждение. Смята се, че продуктите в солен разтвор (солта е страховит консервант) могат да се употребяват даже след приключване на периода им на валидност.

Боб
10 известни метода да опазим зърнените храни от буболечки
Понякога непредвидени " посетители " могат да увредят питателните ви ресурси и просто да скапват настроението ви. Никой не обича да намира малк...
Прочети повече
От антични времена хората са сушили зърна и по-късно са ги употребявали при нужда за подготвяне на разнообразни ястия. Според общоприетото мнение, даже да готвите боба след 30 години, той ще остане кадърен за консумация и няма да промени усета си. Оттук може да се заключи, че изсушеният фасул е отличен избор за всеки кулинар.

Домати

Доматите устоят най-вече време, когато бъдат сложени с дръжките нагоре или надолу върху картон или някаква хартия, каквато имате на разположение.

Бял ориз

Проучвания демонстрират, че белият ориз може да се съхранява в продължение на 30 години, без да трансформира по никакъв метод хранителната си стойност или усет. Важно е да се съблюдава едно изискване - не би трябвало да има рисково вариране на температурите на мястото, където белият ориз бива съхраняван. За съпоставяне: кафявият ориз може да се съхранява не повече от шест месеца, защото в черупката му има доста влага.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР