Предлагаме на вашето внимание исторически сериали, които трябва да гледате.

...
Предлагаме на вашето внимание исторически сериали, които трябва да гледате.
Коментари Харесай

Исторически сериали, които не бива да пропускате

Предлагаме на вашето внимание исторически сериали , които би трябвало да гледате. Събрахме 10 такива, които горещо ви предлагаме.
The Crown (Кроната)
The Crown e акомодация на пиесата „ The Audience ”, която наблюдава историята на младата кралица Елизабет II. Сюжетът разкрива „ персонални интриги, любови и политически съперничества, които остават „ зад кулисите ” на огромните събития, белязали втората половина на 20 век ”.

Mad Men (Момчетата от Медисън Авеню)
Драма за една от най-престижните рекламни организации в Ню Йорк при започване на 60-е години - " Стърлинг-Купър ". Фокусът е върху личността на един от най-загадъчните, само че и най-талантливи рекламисти - Доналд Дрейпър. Намирайки се на върха на кариерата си, той противостои на съперниците, стараейки се по всъкакъв метод да резервира ситуацията си в компанията.
Spotlight (Спотлайт)
Филмът споделя удивителната същинска история за отличения с премия Пулицър екип „ Спотлайт “ от проверяващи публицисти на вестник „ Бостън Глоуб “, който през 2002 година шокира града и света с разкритията си, че католическата черква систематично е прикривала многочислени случай на педофилия, в които са забъркани над 70 локални свещеници.Когато през лятото на 2001 година новоназначеният редактор Марти Барън (Лив Шрайбер) идва от Маями, с цел да застане отпред на Глоуб, измежду първите му задания е да разпореди на екипа на „ Спотлайт “ да наблюдава материал за локален духовник, упрекнат в полово малтретиране на десетки млади енориаши в продължение на 30 години....
Peaky Blinders (Остри козирки)
Британски ефирен сериал за престъпния свят на Бирмингам през 20-те години на предишния век. Историята се концентрира към бандата „ Остри козирки ” и техния упорит рисков необут Томи Шелби (Килиън Мърфи).

The Tudors (Династията на Тюдорите)
 ще разкрие нова и непозната страна от Хенри VIII – един от най-противоречивите и забавни крале в многовековното минало на Англия - млад, сексапилен, завладяващ, сантиментален и надалеч по-сложен като персонаж от описанията в историческите архиви. Династията на Тюдорите покрива 10 буйни години от живота му, както и връзките с няколко от общо шесте му съпруги.
Marco Polo (Марко Поло)
Сериалът наблюдава приключенията на Марко Поло през 1300 година в Китай. Сериалът ще бъде комбинация от военни спорове, операции и полово напрежение. Пътешествието на известния мореплавател го води в центъра на брутална война в Китай през 13-ти век. Той се озовава в свят на бойни изкуства, секс интриги, политически измами и забележителни борби.
Anna Karenina (Анна Каренина)
Екранизация по едноименния разказ на Лев Толстой – богатата аристократка Анна Каренина се впуска в бурна спекулация с красивия граф Вронски, която ще промени напълно живота ѝ.

Medici: Masters of Florence (Медичи: Господарят на Флоренция)
Историята на Медичи, които от елементарни търговци се трансформират в най-влиятелното семейство във Флоренция. След гибелта на Джовани Медичи, Козимо наследява банката и фамилният бизнес с всички врагове, които татко му си е основал.
Ripper Street
Преследван от неуспеха си в залавянето на най-злия лондонски палач Джак Изкормвача, контрольор Едмънд Рийд в този момент оглавява прословутия „ Отдел Хикс ” – в най-тежкият сектор в Ийст Енд. Натоварен да пази реда по окървавените улици на Уайтчапъл, Рийд и хората му се борят, с цел да може законът да бъде спазен и справедливостта да спечелва.

My Only Love Song (Моята обичана песен)
Сонг Су Джонг (Конг Сънг Йон) е топ звезда и е доста арогантна. Съди хората по това, какъв брой пари имат. Изведнъж се връща обратно във времето в ерата Чосон и среща Он Дал (И Джонг Хьон). Той би направил всичко за пари, само че в действителност е доста благ с бедните хора.
източник: www.collegemagazine.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР