Предлагаме химическата кастрация като форма на наказание. Извършителите на такива

...
Предлагаме химическата кастрация като форма на наказание. Извършителите на такива
Коментари Харесай

Джамбазки: Химическа кастрация за убиеца от Сотиря. Сексолог: Звучи сталински


Предлагаме химическата кастрация като форма на наказване. Извършителите на такива действия, като убийството в Сотиря, би трябвало да минат медицински ограничения, която ще ги създадат безвредни за обществото. Това съобщи в предаването "Събуди се " по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

“Има голямо разделяне по тематиката за химическата кастрация. Не е въпрос за възмездие, а за справедливост”, сподели още той.

“Виждаме, че пдообни действия се правят в обществото ни, а ние от Вътрешна македонска революционна организация не желаеме такива хора да се разхождат свободно”, разкри Джамбазки.

“Доживотният затвор да не отпада. Такива дейци би трябвало да излежават доживотна присъда ", безапелационен бе евродепутатът.

"Този тип закононарушения са от най-зловещите прояви. Разбираем е стремежът на политиците, тези хора да са поставяни в състояние повече да не правят зло. Идеята за химическа кастрация обаче звучи сталински ", добави по тематиката доцент доктор Румен Бостанджиев, сексолог.



"Нещата са комплицирани. Въпросът е не кого ще убием и кастрираме, а да се мисли за бъдещето. След ден-два ще се появи различен палач. Да се мисли за предварителна защита. Има потвърдени способи за ограничение на рецидивите. Трябва да се работи с тези хора до момента в който са в пандиза ", разяснява сексологът.

“Химическата кастрация няма да реализира стремежи резултат, тъй като с ликвидиране на нагона не се стопира незаконната мисъл. В страните в Европейски Съюз кастрацията е доброволна”, добави по тематиката юрист Ивета Анадолска.



“Какво не направихме ние като общество и институции, с цел да имат тези хора сходен метод на мислене ", попита още тя.

“Това не е изборна тематика, а всекидневие. Надявам се да бъде признато премахването на съкратеното разследване. Предлагаме това, тъй като обществото още не е готово за по-тежкото наказване. За мен е значимо този човек да не бъде на улицата в никакъв случай повече”, приключи Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР