Предлагаме да създадем експертен щаб, който да изгради стратегически план

...
Предлагаме да създадем експертен щаб, който да изгради стратегически план
Коментари Харесай

Възраждане: Нужна е стратегия за оставките на правителството и главния прокурор

" Предлагаме да създадем експертен щаб, който да построи стратегически проект за постигането на заветната цел – оставки на Правителството и Главния прокурор неотложно и абсолютно. Щаб, който да разпредели и координира напъните на всички ни, тъй че те да се съединят и дейно да се добавят ". Това показват в своя позиция партия " Възраждане ".

Целият текст:

" За следващ път, през днешния ден в деня на Съединението, Възраждане приканва всички опозиционери да се обединим и създадем дружно първата стъпка към спасението на България – да получим незабавните и безусловни оставки на Правителството и на Главния прокурор.

Ние осъзнаваме някои идеологически разлики, които имаме с останалите опозиционни политически сили. Изпитваме и дълбоки съмнения и подозрения в претекстовете на някои от тях, които в предходни времена са били част от статуквото, най - към този момент към тези от тях, които по един или различен мотив са влизали в коалиция с ГЕРБ или са били част от държавните управления на прехода.

На 2-ри септември – в деня на „ Великото национално въстание “ срещу ръководещата ни хунта, Възраждане бе на първата линия. Така, както на знаменателните митинги от началото на годината - на 27-ми януари, 7-ми февруари, 7-ми март, 14-ти май, 15-ти юни. За страдание „ Въстанието “ не реализира задачата си, която беше оставка и предизвикателство на предварителни избори, проведени от длъжностен кабинет и българите не получиха успеха, която заслужаваха.

Причината за това беше, че нямаше основан общ щаб, който да координира дейностите на всички деятели. Не бяха разпределени зоните на отговорност. Не бяха конкретизирани способите и методите за реализиране на задачите, тъй че да няма сюрпризирани и недоволни от страна на едни участници в митинга от дейностите на други участници в митинга.

Освен това, откакто чиновниците на Министерство на вътрешните работи водиха от площада доктор Костадин Костадинов – ръководителя на Възраждане и по този метод принудиха по-голяма част от членове и симпатизанти на политическата организация да изоставен площада и да търсят водача си повече от 18 часа, митингът остана без опитността на хора, които неведнъж са потвърдили способността да се оправят с провокатори. Така измежду мирните протестиращи се внедриха провокатори най-много в късните часове на нощта.

Ако през днешния ден си зададем въпроса: Защо не съумя „ Великото въстание “ и каква е повода за неуспеха ни, отговорът е чудесно разказан от титана на революционното придвижване Гоце Делчев: „ само че що да вършим, като сме българи и колкото капи – толкоз капитани!? “

Ето за какво, за следващ път през днешния ден, в деня на Съединението, след изработен разбор на събитията от миналите дни, Възраждане още веднъж приканва всички водачи на опозиционни парламентарни и извънпарламентарни партии, както и президентската институция, да се обединим от опцията за прагматично реализиране на неотложната цел.

Предлагаме да създадем експертен щаб, който да построи стратегически проект за постигането на заветната цел – оставки на Правителството и Главния прокурор неотложно и абсолютно. Щаб, който да разпредели и координира напъните на всички ни, тъй че те да се съединят и дейно да се добавят.

Съединението е пътят към обединяването. Днес, когато се връщаме обратно към това паметно събитие, е добре да помним, че 6-ти септември не е единствено празник, а и дълг. Нашите предци сложиха началото със съединението на Източна Румелия и Княжество България. От нас зависи дали ще продължим делото им.

Актът на Съединението е образец и поука за сегашните генерации, тъй като смели българи са нужни и през днешния ден. Такива, които няма да се крият зад красиво облечени думи, а ще бъдат хора на действието. Личности, които ще обединят българите, тъй като само и дружно ще успеем да реализираме ново Възраждане за Родината ни. На постовете, които са заемали почтени български мъже като Каравелов и Вазов е извънредно значимо да застанат още веднъж почтени и почтени персони като тях. Съвременни възрожденци, които милеят за Родината и народа.

Нека през днешния ден, в този популярен за националната ни памет ден, си напомним заветите на дедите ни, да се поучим от техните неточности и победи, да се обединим и намерим сили да поемем по избавителния за България път!

Политическа организация Възраждане е подготвена да подаде ръка на всички! За да я има България! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР