Предлагам Комисията за ревизията да бъде постоянна, посочи депутатът на

...
Предлагам Комисията за ревизията да бъде постоянна, посочи депутатът на
Коментари Харесай

От ГЕРБ предложиха Комисията за ревизията да бъде постоянна

Предлагам Комисията за проверката да бъде непрекъсната , уточни депутатът на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Любен Дилов по време на дебата по основаване на Временна комисия по проверката.
" Най-вероятно групата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще поддържа тази комисия. Четейки нейния текст, текста на проекторешението за нейното основаване и изключително претекстовете на вносителите, у мен се пораждат две опасения.
 Нинова: В момента общински лечебни заведения са на масата за продажба и ще приключат до момента в който проверката свърши Нинова: В момента общински лечебни заведения са на масата за продажба и ще приключат до момента в който проверката свърши
В момента общински лечебни заведения са на масата за продажба и ще приключат до момента в който проверката завърши. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова...
Едното е, че, или не е добре премислен. Мащабността на работата е такава, че тя няма по какъв начин да бъде свършена в границите на три месеца. Правя предложение тази комисия да бъде непрекъснато настояща ", уточни Дилов.
Според него би трябвало съществено да се намерения какъв ще бъде експертният състав на тази комисия. " Искаш ли нещо да не се случи, създаваш парламентарна комисия. Нека да я създадем, само че да помислим за административния потенциал за времето и мястото, където ще работи ", добави още той.
" ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще поддържат тази комисия и то с огромна наслада ", причисли се и различен народен представител от групата Александър Ненков, представен от Фокус.
" Неслучайно поискахме този интервал да е 10 години. Освен да се направи паралел сред другите държавни управления, да се даде още по-един огромен паралел какъв брой потребни и хубави неща за страната се направиха.
 Николай Марков: Парламентарна комисия за следствие не значи нищо Николай Марков: Парламентарна комисия за следствие не значи нищо
" Уведомяват ни, че започвала същинската демократизация на България и очевидно чакат да си прехапем езика от учудване. Цели 30 години с...
Колкото и да не желаете да го признаете, сигурен съм, че надълбоко в себе си го осъзнавате. Нямам самообладание тази комисия да проработи ", съобщи Ненков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР