„Предлагам да се спази европейският норматив. В момента българският Изборен

...
„Предлагам да се спази европейският норматив. В момента българският Изборен
Коментари Харесай

Сидеров за Цветан Цветанов: Това е голям политик, сравним за мен с Шарл дьо Гол, Аденауер, Кенеди

„ Предлагам да се съблюдава европейският норматив. В момента българският Изборен кодекс го нарушава “. За това моли пред БНР водачът на партия „ Атака “ и ръководител на групата на „ Обединени патриоти “ в Народното събрание Волен Сидеров. Той акцентира, че предложенията му са останали в сянка.

„ Европейският норматив споделя, че бариерата не може да бъде повече от 5%. В България при изборите за Екологичен потенциал бариерата действително е близо 6%. Всичко това ощетява по-малките партии “, изясни депутатът в предаването "12+3 " и попита: „ Защо в този момент има противозаконна методика? “.

По думите му, ГЕРБ дефинира всичко в Народното събрание: „ От много време групата на патриотите не взема решение кворума. Г-н Цветан Цветанов е един умел парламентарен състезател, огромен политик, за мен съпоставим с Шарл дьо Гол, Аденауер, Кенеди и други титани в международната политическа история – той в действителност е доста умел политик “.

"Седейки в Народното събрание, не мога да бъда част от ръководството. Нещата, които съм предложил, не са минавали... Малката коалиция влезе в ръководещата коалиция с желанието да направи неща, касаещи приходи, пенсии и така нататък Вместо това ни се предлага да похарчим 2 милиарда лева за най-луксозната военна стока Ф-16, които по никакъв метод не ни покачват отбраната, а хората ще ме питат - какво стана с пенсиите ", означи Волен Сидеров. По думите му цялата отговорност е в ръцете на ГЕРБ: „ Цялата власт в България е в ръцете на Министерски съвет. Когато някой се сети за нещо, не престават да идват в Народното събрание. Самият парламент наподобява на капалъ чаршия, вътре не можеш да се разминеш от хора. В Министерския съвет не можеш да влезеш. Кой където се сети, идва да стачкува пред Народното събрание. Ние сме министерска република, би трябвало да е ясно. Най-подлото през всички последните десетилетия е, че негодуванието и възмущението на хората беше през медиите ориентирано към Народното събрание “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР