Предлагам да създадем движение в БСП, което да наречем Бузлуджанци.

...
Предлагам да създадем движение в БСП, което да наречем Бузлуджанци.
Коментари Харесай

Таков създава движение Бузлуджанци в БСП

Предлагам да създадем придвижване в Българска социалистическа партия, което да назовем " Бузлуджанци ". Това съобщи Иван Таков по време на среща на социалисти, недоволни от ръководството на настоящия ръководител Корнелия Нинова, предава " Фокус ".

Срещата на социалистите стартира с едноминутно безмълвие за жертвите на терористичната офанзива в Москва. На срещата участваха президентът Георги Първанов и Сергей Станишев, Михаил Миков беше изпратил писмо в поддръжка. " Благодаря за загрижеността за партията.

" Днес нашата партия е на съдбоносен кръстопът ", съобщи Иван Таков. Според него организационият разпад е цялостен. " Българска социалистическа партия не помни за същинската си идея - смяна на системата. Ръководството се счита за незаобиколим фактор, може би е по този начин, само че единствено на думи ".

Таков уточни, че Българска социалистическа партия непрекъснато губи гласове, а ръководстовото цензурира и санкционира, и си служи с неистини и операции. Таков съобщи, че не са получили поддръжка при издигането на Ваня Григорова за кандидат-кмет на София. " Победихме претендента за кмет на ГЕРБ и го изхвърлихме от балотажа ", означи Таков.

" Вместо поддръжка непрекъснато се обяснаваше по какъв начин Ваня и новата коалиция нямат никакъв късмет, опровергахме ги. Ясно е, че с този ръководител и с някои други членове на управлението не можем да се разберем. Много са образците за двойни стандарти и безпринципни дейности ", разяснява още Иван Таков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР