Предлагам да преговаряме за самолети с всяка държава, която има

...
Предлагам да преговаряме за самолети с всяка държава, която има
Коментари Харесай

Сидеров предлага да преговаряме за самолети с всяка държава, която има оферти към нас

Предлагам да преговаряме за самолети с всяка страна, която има предложения към нас и с Руската федерация. Това сподели водачът на „ Атака “ и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров по време на дебатите по предлагането за започване на договаряния със Съединени американски щати за закупуване на самолети F-16.

По думите му няма значение дали министър-председателят е в пленарната зала или не, тъй като каквото му се разпореди от парламетна, той би трябвало да го извършва. „ Следваща точка, която предлагаме, е в тези договаряния да взима присъединяване Народното събрание - да излъчи по един представител от всяка една парламентарна група. Иначе ние какъв надзор имаме “, попита Сидеров.

Лидерът на „ Атака “ предложи, в случай че се спрем на самолети F-16, те да ни бъдат предоставени безплатно, защото Съединени американски щати има изгода от нашите военни бази.

По думите му, в случай че се одобри решението, както в този момент е показано, политиците се фиксират, лимитират и предрешават към този момент една договорка, която не се знае дали е добра. „ Има един фолклорен израз, че в България всички схващат от политика и от футбол “, разяснява той и посочи, че всички схващат и от самолети.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР