Предлагали са ми с*кс. Не съм от онези жени, които

...
Предлагали са ми с*кс. Не съм от онези жени, които
Коментари Харесай

Младите Звезди На България Се Подложени На Брутален С*кс Тероризъм!

Предлагали са ми с*кс. Не съм от тези дами, които лъжат, с цел да не навредят на името си. От тези офанзиви страдат доста звезди, за това мисля, че за тях би трябвало да се приказва. Получавала съм фотоси, видео… Гнусна и жалка работа! В един миг стопирах да разтварям наличието. Не желая да ми пишат " мръсотийки “. Опитвали са се да ме съблазнят с дарове, обещания, суми, в случай че щеш — при мен обаче не минава. Игнорирам и препречвам “, разкрива пловдивчанката и признава, че доста от тези мъже употребяват фразата на Валери Божинов, с цел да смъкват известните дами: " Малко коте, с*кс има ли? “.

Плеймейтката Десислава Димитрова — Фотосесията, също споделя, че е била унизена в обществените мрежи. " Има мъже, които непрекъснато ми изпращат видеоклипове, на които на мои фотоси или мои тв изявленията се задоволяват. Да, това звучи извънредно “, споделя Деси и прибавя, че и тя е получавала оферти за почивки по екзотични острови и пари в брой.

Преди повече от три месеца малолетната дъщеря на Орхан Мурад — Сузанита, разгласява няколко скрийншот фрагменти, на които ясно се вижда по какъв начин млади и не толкоз млади мъже я оферират за среща и още нещо. С сходна история се популяризира и Дарина Йотова, известна като Дара. В предишното някогашната другарка на Папи Ханс разгласила единствено един-единствен пост, от чиято снимана последователност се вижда по какъв начин възрастен мъж се закача, намеквайки за по-интимни връзки.

Най-желана се оказва варненската дива Гери-Никол. Русокоската несъмнено участва във фантазиите на мъжете, множеството от които не се опасяват да оставят шеговит коментар под фотосите на звездата, оповестени в мрежата. Никой обаче не знае какво крие Гери в пощата си, защото тя не е от този вид звезди, които се жалват. Известно е, че към нея се навъртат доста мъже.

Анна Мария Чернева, Джулиана Гани и Ася Капчикова също са измежду най-ухажваните дами, само че те са претръпнали и не обръщат внимание на с*кс поканите, които получават.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР