Предлага защита в реално време и три режима на сканиране

...
Предлага защита в реално време и три режима на сканиране
Коментари Харесай

EG Anti Virus – пази от вируси и хакери

Предлага отбрана в действително време и три режима на сканиране

EG Anti Virus е лесна за потребление стратегия, с банален потребителски интерфейс

На фона на многото антивирусни решения с обилие от функционалности, които от време на време са объркващи, EG Anti Virus се явява опростено решение. Програмата пази от вируси, троянци, рансъмуер и други видове малуер, като предлага няколко режима на сканиране, отбрана на достъпа с ключова дума, карантина, изчистване на файлове, криптирани бележки и други функционалности.

EG Anti Virus е лесна за потребление стратегия, която работи добре с настройките по дифолт, само че предлага също опция за потребителски настройки на някои параметри. При в началото пускане на програмата, се изисква въвеждане на ключова дума, която по-късно може да се употребява за достъп до някои елементи от потребителския интерфейс – например инструментите за сигурност на данните, криптираните бележки и други

Приложението обезпечава отбрана в действително време от навлизане на вируси, като също така са налични три режима на сканиране: бързо – на най-популярните места, в които се крият вирусите; цялостно – на целия корав диск; и изборно – единствено на определени папки и файлове.

При разкриване на зараза, EG Anti Virus демонстрира цялостния път до инфектирания файл и дава надзор на потребителя върху него. По подразбиране, отбраната в действително време слага проблематичния файл в досието за карантина. При различния вид, EG Anti Virus напряко отстранява инфектирания файл от компютъра, прескачайки карантината.

Потребителят има опция да ползва спомагателни настройки – да вземем за пример, краткотрайна възбрана на отбраната в действително време и автоматизираното възобновяване. Освен това могат да се задават филтри за сканиране единствено на файлове с съответни разширения или изключване на някои разширения от процеса на сканиране.

Предвидени са още принадлежности за сигурност на данните, които разрешават заключване на папки и криптиране на файлове/папки. Наличен е също инструмент за запрещение на някои Windows съставни елементи като Command Shell, Task Manager, Group Policy Editor, Registry Editor и Services, както и на всички USB устройства.

Приложението поддържа и функционалност за криптирани бележки, които се съхраняват във формат, наличен единствено благодарение на EG Anti Virus. Накрая, антивирусът включва чистач, който отстранява ненужните краткотрайни файлове, почиства кеша на Internet Explorer, бисквитките и историята, наличието на кошчето (Recycle Bin) и други

Даунлоуд: EG Anti Virus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР