Предлага по-широк цветови спектър от своите предшественициPhilips 278E9 има извит

...
Предлага по-широк цветови спектър от своите предшественициPhilips 278E9 има извит
Коментари Харесай

Philips 278E9 – широк, извит монитор с тънки рамки

Предлага по-широк цветови набор от своите прародители

Philips 278E9 има закривен VA екран с радиус от 1800 мм и по този начин реализира по-поглъщащо прекарване с по-малко деформиране на облика

Philips 278E9 e новото попълнение в линията от потребителски екрани E9 на MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори. Моделът предлага закривен 27-инчов Ultra-Wide Color Full HD екран с тънки рамки, в допълнение на функционалности като AMD FreeSync за гладко и поглъщащо преживяване.

Мониторът има по-широк цветови набор от своите прародители, вследствие на което реализира по-натурални зелени тонове, по-живи червени и по-дълбоки сини нюанси. Разполага и с набор от спомагателни функционалности за по-голям зрителен комфорт. Технологията Flicker-Free настройва яркостта и понижава трептенето, до момента в който режимът Philips LowBlue употребява образован програмен продукт, с цел да понижи нездравословната синя светлина и щади зрението в дълготраен проект.

Освен това, настройката EasyRead обезпечава картина, сходна на четенето на книга, а SmartImage подсигурява оптимални настройки с подготвени шаблони за главните приложения, до момента в който SmartContrast прави изображенията по-изпъкващия с дълбоки черни тонове.

Philips 278E9 има закривен VA екран с радиус от 1800 мм и по този начин реализира по-поглъщащо прекарване с по-малко деформиране на облика. Технологията Philips VA LED употребява усъвършенствана мулти-домейн настройка с отвесна класификация и по този начин обезпечава супер висок неподвижен контрастност за ярки и живи изображения, както и ултра необятни зрителни ъгли от 178/178 градуса.

Philips 278E9 е екипиран с универсални благоприятни условия за цифрова връзка

Благодарение на технологията AMD FreeSync, 278E9 реализира плавна картина без артефакти при всевъзможни кадрови честоти. За да добави този поглъщаш резултат, екранът разполага с чифт качествени вградени стерео представители.

Philips 278E9 е тъничък и грациозен, с ултра тънка рамка на три от страните за по-естествено усещане, минимално разпръскване и оптимално зрително поле. Мониторът с гланцово черно покритие и стилна стойка от гладък метал, която разрешава наклоняване в границите -5°/20°, предлага опция и за VESA монтиране за повече улеснение.

Снабден с универсални благоприятни условия за цифрова връзка, моделът 278E9 разполага с нужния хардуер, с цел да приема VGA и HDMI сигнали за качествена картина от всеки PC или аудио-видео устройство. Моделът предлага и DisplayPort за още по-голямо улеснение и стремително бързи честоти на освежаване.

Philips 278E9 ще бъде разполагаем на бългапския пазар през август 2018 година на целесъобразна последна цена от 449 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР