Предлага множество опции за редактиране като завъртане, рязане, субтитри…ThunderSoft Video

...
Предлага множество опции за редактиране като завъртане, рязане, субтитри…ThunderSoft Video
Коментари Харесай

ThunderSoft Video Editor – лесно подобряване на видеото

Предлага голям брой варианти за редактиране като завъртане, рязане, субтитри…

ThunderSoft Video Editor е елементарен за потребление видеоредактор с голям брой функционалности
(екранна фотография: ThunderSoft Video Editor)

Ако желаете да редактирате видеоклипове като експерт, ще ви е нужен мощен инструмент, който да ви помогне в тази не всеки път лека задача. Уменията и творчеството също са значими, само че те не са задоволителни.

На пазара са налични безчет стратегии, всяка от които има мощни и слаби страни – някои са положителни при рязане, други при резултатите, а трети при прибавяне на надписи или водни знаци. Една стратегия, която може да направи всичко това, а и повече, е ThunderSoft Video Editor.

Когато отворите за първи път това приложение, ще се учудите от броя функционалности, които имате разполагаем. Налични са повече от дузина функционалности за редактиране, включително рязане, изрязване, завъртане, сливане, прибавяне на резултати и надписи – и всички те в една стратегия.

Възможно е да се почувствате затрупани от варианти и да си помислите, че ще ви е мъчно да разберете по какъв начин работи всяка от тях. Но когато започнете да усвоявате функционалностите на приложението, ще разберете, че всички те са доста елементарни и въобще не са сложни за потребление.

Най-често употребявани функционалности на видеоредактора евентуално са рязането и съединяването. В множеството случаи материалът, с който работите, ще се нуждае от подкастряне, а други елементи ще би трябвало да бъдат съединени дружно, което прави тези функционалности решаващи за крайния резултат.

Функции като рязане и сливане са най-често употребяваните при редактиране на видео (екранна фотография: ThunderSoft Video Editor)

Друга значима функционалност е подобряването. Ако желаете да извършите вашия видеоклип допустимо най-приятен, е наложително да приложите филтри, резултати и даже да измененията яркостта, контраста, наситеността или скоростта на възпроизвеждане.

ThunderSoft Video Editor поддържа също прибавяне на надписи (ако желаете видеото ви да бъде разбрано на избран език) и водни знаци (за да го персонализирате), както и да го изрежете, с цел да изместите фокуса към избран аспект.

В умозаключение, това е стратегия за видеоредактиране, която предлага голям брой потребни принадлежности за обработка и възстановяване на вашите видеоматериали, а работата с нея е лесна и приятна. Поддържат се всички известни видео стандарти и формати, включително MP4, AVI, H261, H264, FLV, MKV, M4V, 3GP, MOV, MPG, MPEG, VOB, RMVB, TS, M2TS, WMV, ASF и други

Даунлоуд: ThunderSoft Video Editor
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР