Предлага базови функции и множество опции за настройкиМедийният плейър Zoom

...
Предлага базови функции и множество опции за настройкиМедийният плейър Zoom
Коментари Харесай

Zoom Player Free – безплатен аудио и видео плейър

Предлага базови функционалности и голям брой варианти за настройки

Медийният плейър Zoom Player Free има банален и подсъзнателен интерфейс

Zoom Player Free е елементарно за потребление приложение за стартиране на музика и видео на компютър, както и за образуване и ръководство на медийни библиотеки.

Интерфейсът на плейъра е банален и подсъзнателен. Можете да вмъквате наличие за възпроизвеждане посредством файлов браузър или по метода на влачене и стартиране (drag and drop).

Налични са базовите за всеки плейър принадлежности като пауза и стоп, контролиране на силата на звука, навигация напред и обратно и превключване в режим на цялостен екран.

Можете да позиционирате Zoom Player Free над всички останали процеси, както и в систематичната лента със задания, да конфигурирате екулайзера, да превключвате сред аудио и видео режими, да настройвате яркостта и контраста на изображението и други

В допълнение, Zoom Player Free разрешава основаване на плейлисти, смяна на аспектното съответствие, редактиране на глави, превключване в DVD режим и други

Плейърът може да се асоциира с избрани файлове, да забрани скрийнсейвъра и функционалностите за ръководство на мощността по време на възпроизвеждане. Достъпен е за събаряне и прилагане гратис.

Даунлоуд: Zoom Player Free
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР