Предизвиквам референдум срещу гей браковете и джендър понятията в образователната

...
Предизвиквам референдум срещу гей браковете и джендър понятията в образователната
Коментари Харесай

Каракачанов готви референдум срещу гей браковете

Предизвиквам референдум против гей браковете и джендър понятията в просветителната и правната система на България, разгласи в послание до медиите ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Тези въпроси би трябвало да бъдат изцяло решени и така наречен Истанбулската спогодба е единствено мотив за допитване до народа. Тя не може да бъде единствена тематика на Референдум, който касае бъдещето на моралната, правната и религиозната и националната еднаквост на България, безапелационен е министърът на защитата.

Ето цялостния текст на обръщението на Каракачанов:

" Формулировката на въпроса на Българска социалистическа партия „ Против ли сте ратификацията на така наречен Истанбулска спогодба? “ може да бъде основателно оспорена в Конституционния съд, защото за законно юридически заглавие се счита формалното, а точно - Конвенцията на съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение. Самият въпрос е прекомерно подробен и няма да има правни последствия за българското законодателство отвън обсега на Истанбулската спогодба.

Очевидно е, че обществото в голямата си част изрично отхвърля термини като „ обществен пол “ и политики като „ джендър образование “ и така нататък Още по-малко е склонно такива да бъдат позволени в детските градини, учебните заведения и университетите. От обществения спор става изцяло ясно, че българите не утвърждават гей браковете и че има ясни настроения всички тези въпроси да бъдат сложени в тяхната целокупност.
 Въпросите, които вълнуват българското общество и които предлагам да бъдат сложени за гласоподаване от един народен референдум , са следните:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР