Предизвикателството с тоалетната хартия е вероятно най-популярното, но не и

...
Предизвикателството с тоалетната хартия е вероятно най-популярното, но не и
Коментари Харесай

Ръсел Уестбрук отправи интересно предизвикателство към Крис Пол, CP3 с блестящ отговор

Предизвикателството с тоалетната хартия е евентуално най-популярното, само че не и единственото, с което спортистите разнообразяват всекидневието си в очакване на позитивно развиване на международната кризиса, породена от COVID-19. Играчите от НБА не вършат изключение и някои от тях включват в тренировките си и по-нестандартни извършения, като да вземем за пример правене на лицеви опори с детето ти на гърба (Push-Up Challenge). Точно това реши да направи гардът на Хюстън Рокетс Ръсел Уестбрук.

" Хвърли хлапето си на гърба си и ми дай 10 ", провокира сътрудниците си от НБА ловецът на трипъл-дабъли Ръс и означи 10 имена, измежду които и това на Крис Пол. CP3 се отзова, само че и направи любопитен закачлив коментар: " Оставете ме на мира, децата ми са прекомерно огромни за това ".

Припомняме, че Ръсел Уестбрук се озова от Оклахома сити Тъндър в Хюстън Рокетс след договорка, която пък изпрати точно Крис Пол от " Ракетите " при " Гръмотевиците " през лятото на 2019 година. Пол (34) е с три години и половина по-възрастен от Уестбрук (31).

ВИЖТЕ ЗАКАЧКАТА МЕЖДУ РЪС И CP3 ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР