Предизвикателството с предпазния колан (Seat belt Challenge) се появи, когато

...
Предизвикателството с предпазния колан (Seat belt Challenge) се появи, когато
Коментари Харесай

Горещо предизвикателство: Момичета поставят автоколаните на голите си гърди СНИМКИ 18+

Предизвикателството с защитния колан (Seat belt Challenge) се появи, когато младежка организация организира едномесечен флешмоб, по време на който беше належащо да се направи снимка със закопчаното средство за сигурност.

След това тематиката е подхваната от Дания Сафа, създавайки обособен акаунт в Instagram, отдаден на предизвикването. Причината е гибелта на нейния другар, който можел да се избави при случай, в случай че е бил сложил защитния колан преди пътуването.

Но внезапно хубавиците в Instagram започнаха да качват своите селфита от колите си със същия хаштаг. С единствената разлика - фотосите им се отличаваха с откровеността си.



Момичетата разголваха гърдите си за фотосите, събирайки доста лайкове и популяризирайки предизвикването. Сега на този хаштаг могат да се намерят повече от две хиляди изявления, осведоми Yahoo



Човек би могъл да се възмути от сходно показване на флешмоб, само че дали е належащо? В края на краищата девойките съумяха да оказват помощ за разпространяването на концепцията, че в колата постоянно би трябвало да се слага коланът.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР