Предизвикателството е изключително голямо. Вече от около месец съм в

...
Предизвикателството е изключително голямо. Вече от около месец съм в
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова призна била ли е "сив кардинал" в управлението

Предизвикателството е извънредно огромно. Вече от към месец съм в Израел. Реално работя с Израел от 2010 година. За България връзките с Израел са доста значими и аз мисля, че мога да бъда потребна.

Това сподели в утринния блок на bTV българският дипломат в Израел Румяна Бъчварова.

"С премиера Бойко Борисов оставаме близки, толкоз време сме работили дружно. Няма защо да давам препоръки на премиера с изключение на в качеството си на дипломат. Не съм се откъснала от ставащото в България.

За хакерската офанзива мога да кажа, че Агенцията за електронно ръководство би трябвало да стартира да работи дейно. Трябва да стартира да работи Държавния облак, с цел да могат да се вкарат всички ограничения за киберзащита.

Правителството би трябвало да продължи да работи. В Европа доста се цени, когато едно ръководство се задържа толкоз доста в дадена страна. Това демонстрира една непоклатимост. Не желая да влизам в политически диалог, тъй като в този момент имам друга функционалност и не е редно. Има доста положителни вероятности за развиването на страната ни и ще работя тъкмо за това.

Не желая да разясня ставащото в ГЕРБ. Това може да стане, когато един ден се върна от Израел. Сега не желая да върша политически мнения ", безапелационна беше Бъчварова.

"Нямам усещания, че абсурдът с хотелиера в Слънчев бряг е дал някакви отблясъци за България. В Израел продължава да се популяризира България.

Процесът за атентата в Сарофово тече. Той е сложен, тъй като приказваме за терористични офанзива против туристи на непозната територия. Последните години съм полагала доста старания за развиването на връзките ни с Израел и реших, че мога да бъда потребна.

Никога не съм била "сив кардинал " в ръководството. Като шеф на кабинета би трябвало да знаеш кои граници не можеш да пресечеш. Винаги съм си правила съзнателно работата ", приключи Румяна Бъчварова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР