Предизвикателствата за сигурността в Югоизточна Европа, модернизацията на Въоръжените сили

...
Предизвикателствата за сигурността в Югоизточна Европа, модернизацията на Въоръжените сили
Коментари Харесай

Инвестициите и сигурността обсъдиха Радев и Тръмп


Предизвикателствата за сигурността в Югоизточна Европа, модернизацията на Въоръжените сили и увеличението на американските вложения в България са били измежду главните тематики , които президентът Румен Радев разиска с американски си сътрудник Доналд Тръмп.

Разговорът им се организира по време на формалния банкет за ръководителите на делегации в границите на 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, хазаин на който бе президентът на Съединени американски щати.

Това оповестиха от пресцентъра на президентството.

Българският държавен глава акцентира, че чака доста по-активна работа и от страна и от двете страни за постигането на прогрес в договарянията за облекчение на визовия режим за българските жители, пътуващи до Съединени американски щати. Страната ни чака и доста повече американски вложения .

Радев означи присъединяване си в световния бизнес конгрес на Майкъл Блумбърг, по време на който са били разисквани вероятностите за икономическо развиване в света, както и ограниченията, които развитите страни вземат против рисковете от стопански разтърсвания.

Държавният глава акцентира, че България също би трябвало да свърши нужното, с цел да има буфери, от които да се възползва при положение на нужда, както и за ясни механизми за привличане на доста повече задгранични вложения, изключително в региона на високите технологии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР