Предизвикателствата пред Европа, Европейският зелен пакт и новата многогодишна финансова

...
Предизвикателствата пред Европа, Европейският зелен пакт и новата многогодишна финансова
Коментари Харесай

Борисов се срещна със Сасоли

Предизвикателствата пред Европа, Европейският зелен пакт и новата многогодишна финансова рамка на Европейски Съюз бяха във фокуса на диалога на министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с ръководителя на Европейския парламент Давид Сасоли  Давид Сасоли 63-годишният италианец Давид Сасоли е новият ръководител на Европейския парламент. Той е някогашен.

Това оповестиха от държавната осведомителна работа. Двамата се срещнаха в границите на провеждащата се в Давос Годишна среща на Световния стопански конгрес. В хода на диалога им бяха откроени опциите, които основават новия политически цикъл в Европейски Съюз и съпътстващата го нова междуинституционална динамичност. Борисов и Сасоли разискаха също укрепването на водещата роля на Европейски Съюз при търсенето на работещи решения по световните тематики.

Борисов разкри пред Фон дер Лайен какво е належащо, с цел да имат триумф Европейския зелен пакт и битката с климатичните промени
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР