Предизвикателствата на новото време в развитието на най-добрия град за

...
Предизвикателствата на новото време в развитието на най-добрия град за
Коментари Харесай

Начало на една нова приказка в червено

Предизвикателствата на новото време в развиването на най-хубавия град за живеене в България постановат нуждата от последователност и възвръщане на футболната популярност на Бургас.
Проектът „ Звезденбург “ има дълготрайна визия за развиване на бургаския футбол, преминавайки по натурален, постепенен път през всички равнища на системата на БФС. ФК „ Звезденбург “ е правоприемник на традициите на бургаския футбол.

Политиката, която ще изповядва ФК „ Звезденбург “, е предоставяне на късмет за изява на локални момчета, които са лоялни към клуба и града си. Основен акцент във визията на новия клуб е представителния тим към 2022 година, тимът да бъде построен напълно ученици на личната футболна академия.

В самото начало на развиването си клубът ще тества разнообразни перспективни състезатели, ще разчита на локални млади треньори, също по този начин ще даде благоприятни условия за спортна реализация на футболисти от школите на ФК „ Нефтохимик “ и ФК „ Черноморец “. Изграждайки стратегически партньорства с двата емблематични бургаски клуба, ФК „ Звезденбург “ ще сплоти своите сили в посока по-бързо нанагорнище на стълбицата от аматьорския до професионалния футбол.

ФК „ Звезденбург “ има подсигурен бюджет за постигане до професионалния футбол, с помощта на своите авторитетни сътрудници в лицето на Генералния спонсор - Людмил Митов „ Планекс Бургас “ ООД, Венцислав Мусабашев „ Елма М Груп “АД, Киро Русев„ Андела “ АД, Георги Базотев „ Фаркол “ ООД, Добромир Маринов „ Ди Ес Хоум “ ООД, „ Кабано “ ООД, Врънгови ООД,

Унакс пък напълно ще поддържат клубната страница www.zvezdenburg.com

Клубът има и доста свои подръжници и съидейници в лицето на хора като господин Павлин Ваковски началник на синдиката на „ Лукойл “, господин Злато Златанов Директор на югоизточна районна дирекция на Български Спортен тотализатор, господин Диян Димов пристанище Бургас и други

Почетен Президент на Футболен Клуб Звезденбург е Анатоли Нанков.

Проета ще бъде управителен и менажиран от братята Петър Алексиев и Христо Алексиев, Финансов Директор Людмил Митов, Технически Директор Александър Алексиев, Спортен Директор в лицето на Стефан Павлов, постът на старши треньор ще бъде поверен на Иван Мирчев с помощници Павел Алексиев и Георги Цъцаров.

Тренировките, контролните срещи и формалните мачове на клуба ще се играят на терените във кв. Ветрен и кампус „ Гнездо на акули “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР