Предизвикалият етническо напрежение и взрив от емоции в социалните мрежи

...
Предизвикалият етническо напрежение и взрив от емоции в социалните мрежи
Коментари Харесай

Скандални разкрития за наглото цигане, псувало българите в грозно ВИДЕО

Предизвикалият етническо напрежение и гърмеж от страсти в обществените мрежи безочлив ромски „ рапър “ Гилбърт, който си разреши да запише брутална дрънканица против българския народ, изпъстрена с обети и псувни, надали може да бъде съден прекомерно строго.

Невръстното циганче заработва като гей продажница в странство, до момента в който мечтае за международната хип-хоп сцена, написа News24bg.com, базирайки се на свои източници измежду родната диаспора в Германия.

„ Гибо не е неприятно момче, само че животът не е бил милосърден към него. Израснал е без татко, а майка му практикува най-старата специалност в дома им, до момента в който той се пробва да спи в прилежащата стая. Момчето е грубо травмирано “, показа ни земляк, който работи като електротехник в Лудвигсхафен.

Ето го наглото циганче, псувало българи в грозно видео (СНИМКИ)

Според него Айхан, както е името по паспорт на младежа, е гей, което оправната му майка незабавно усетила в точния момент. Тя впрегнала момчето в занаята и през днешния ден циганина проституира дружно с родителката си. Именно лачената и нахална ромка предиздвикала сина си да способства в фамилния бюджет, като продава тялото си.

„ Отвратителна история. Прибира му наем, с цел да живее в личния си дом. Гилбърт виси на огромният паркинг пред регионалния център Майнц. Оттам минават стотици тирове всекидневно, които товарят материали от и за фабриката на BASF. Майка му е титулярката, само че когато клиентът желае нещо по-така, пуска Айхан да го обслужи “, споделя осведомен.

По предпочитание на клиента, циганина се дегизирал и като жена.

В контрастност с жестоката действителност, тънкогласното циганче мечтае за музикална кариера. Макар че осъществяванията му наподобяват повече на кючек в осъществяване на Джорджано, той упорства, че е „ рапър “ и като подобен би трябвало да се движи по ръба на закона. Това е и повода за грозната му и идиотска изцепка в обществените мрежи.

Гилбърт към този момент се извини на всички и съобщи, че го е направил поради лайкове във Facebook.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР